Nočem bit pameten ampak očitno je, da MS tale avto niti malo ne leži. Če gledamo, kako njemu na vsakem malo bolj zahtevnem ovinku odnese prednji del avta in kako se matra lovit sprednji del je res kriza in ni čudno, da je tako počasen. Lahko da sem videl čisto narobe ampak MS zapelje v te bolj zahtevne ovinke po čisto drugi liniji, ker verjetno želi komenzirati to odnašanje prednjega dela. S tem sicer malo reši osnovni problem, samo mu pa precej pade čas in hitrost.
Niko recimo ima tako na oko precej bolj miren avto (jaz nisem videl, da bi mu enkrat odneslo prvi del razen tiste napake) in je očitno daleč bolj "uvožen" v tem avtu. Osebno ne pričakujem da bo "novi" avto bolj pisan na kožo MS, prej se bo moral navaditi na ta avto, ampak verjetno bo to proti koncu sezone, če sploh bo.
Niko recimo ima tako na oko precej bolj miren avto (jaz nisem videl, da bi mu enkrat odneslo prvi del razen tiste napake) in je očitno daleč bolj "uvožen" v tem avtu. Osebno ne pričakujem da bo "novi" avto bolj pisan na kožo MS, prej se bo moral navaditi na ta avto, ampak verjetno bo to proti koncu sezone, če sploh bo.