F1 - Chinese Grand Prix - Shanghai

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Nočem bit pameten ampak očitno je, da MS tale avto niti malo ne leži. Če gledamo, kako njemu na vsakem malo bolj zahtevnem ovinku odnese prednji del avta in kako se matra lovit sprednji del je res kriza in ni čudno, da je tako počasen. Lahko da sem videl čisto narobe ampak MS zapelje v te bolj zahtevne ovinke po čisto drugi liniji, ker verjetno želi komenzirati to odnašanje prednjega dela. S tem sicer malo reši osnovni problem, samo mu pa precej pade čas in hitrost.

Niko recimo ima tako na oko precej bolj miren avto (jaz nisem videl, da bi mu enkrat odneslo prvi del razen tiste napake) in je očitno daleč bolj "uvožen" v tem avtu. Osebno ne pričakujem da bo "novi" avto bolj pisan na kožo MS, prej se bo moral navaditi na ta avto, ampak verjetno bo to proti koncu sezone, če sploh bo.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Šumi je s pomočjo drugih zafural kar nekaj let F1 in iz športa naredil drek.

Šumi je edini, kateri je upravičeno deloma osovražen.

Sicer pa...poglej anketo na F1-total.de največji nemški motorsport portal, kjer je pred šumijem po glasovanju 150k ljudi prepričljiov Senna pa to so sami nemci tko glasval! In ja....ima "samo" 3 naslove.
hysterical-1.gif

PS. V podpisu dodaj "d".

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Sem navijal za Senno, je umrl. Sem navijal za Hilla, je nehal vozit. Sem navijal za Mansla je nehal vozit. Sem navijal za Villeneuva je nehal vozit. Trenutno pa ni v F1 nobenega "vrednega" navijanja. Kaj naj zdaj jaz? Antii ferrari/šuma pa sem že od pamtiveka.
Pa si se kdaj zamislil glede tega? Da slučajno dirkači F1 ne berejo Alter in se od sramote, ker ti začneš za njih navijati, raje umaknejo iz športa...? Da ni tamal Senna tud kej prebral na forumu...?!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Spremljam, spremljam.. globoko v kur.. depri
hysterical-1.gif

Williams sux. Sam dirkalnik baje aero se ni tako sfaljen, dobra resitev in baje prednost je pri vpetju.. Problem je v drivetrainu.. menjalnik smrdi, salta na nivoju tatre iz leta '64, trakcija je tudi v peesdi, iz Cossyja ven potegnejo en qurc..

V Barco naj bi prisel nov "big" upgrade..

Mogoce pa le uspe Toro Rosso pa Forco Indio napizdt
cheer.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
ne vem zakaj eni tako povelicujete Senno.
Tip nekaj dosti dosegel ni, se je pac ubil, mu je pa ze tedaj golobradi Sumi bil trn v peti, kaj bi bilo ce bi, pa se itak ne ve...
Sumaherjev problem so prednje pnevmatike in ker njemu ne odgovarja da mu drsi prednji del je pocasen, ko bo avto skonstruiran da bo prednji del bolj stabilen in bo avto drsel v zadnjem delu pa pa tudi precej hitrejsi.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jst dam pa kr prav Spidijo. jebeš tega Šumaherja. Tko kot jebeš Drogbaja. Sej ne rečem da nista dobra sam jaz jih pač nemaram. Kar se tiče pa sezone sm pa vesel za Renault (Kubica, Petrov - slovanska naveza) in pa Alonsa.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Šumi je s pomočjo drugih zafural kar nekaj let F1 in iz športa naredil drek.
Ok, recimo da je 3 sezone je dobil z levo roko, vse ostalo pa je bilo napeto do konca. Kakšen dolgčas bi bil tam v devetdesetih, ko sta bila Williams in McLaren dominantna, če ne bi bilo njega. Odvisno kako gledaš na ta šport, ampak glede popularnosti je za F1 največ naredil MS.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ze.. samo Williamsa pa McLarna sta dirkala med sabo
grims-1.gif
In posledično so tudi naslovi šli drugam... za uspeh mora cela ekipa delati kot eden. kaj ti pomaga, če se moštvena dirkača izivata iz steze, kot sta se recimo Senna in Prost? Osebno bi dal na začetku proste roke, recimo do nekje polovice sezone, potem je pa že potrebno povleči kakšno potezo, sploh če je en voznik v veliko boljšem položaju kot drugi... Vem, da gledalcem to ni vedno všeč, ampak to je cena uspeha, zadaj stojijo sponzorji, ki vse te igre financirajo. In kaj je lepšega za sponzorje: oba njihova avta v pesku, ker petelina nimata nekih jasnih navodil ali zmaga?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Sem navijal za Senno, je umrl. Sem navijal za Hilla, je nehal vozit. Sem navijal za Mansla je nehal vozit. Sem navijal za Villeneuva je nehal vozit. Trenutno pa ni v F1 nobenega "vrednega" navijanja. Kaj naj zdaj jaz? Antii ferrari/šuma pa sem že od pamtiveka.

Potem pa čimprej začni navijati za Schumacherja, da bo nehal vozit in ti ne bo šel več na živce.

BTW: Senna in Mansell sta vozila v istem obdobju. Kako si lahko navijal za oba?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Za tistega, ki je bil na dotični dirki bolši...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Se strinjam s tvojo teorijo. Samo saj niti niso izgubil toliko naslovov.. McLaren je bil klasa v 80h, Williams pa v 90ih..

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:

Zakaj pa ne? Čudne mate to neke poglede na navijanje...
bonk.gif