Ne sam Binotto, morajo prevetriti komplet ekipo, drugače ne bo kaj dosti. Sem imel začetek sezone mal upanja da bo kaj bolje, pa so se s svojimi strateškimi odločitvami sami ustrelili v koleno.
No saj sem vprasal prej, kaj pa je bila multi21 afera z vettlom in webrom?
2018 brazilija. max vs ocon
glede pereza. tisti zanalsc je mal v glavah maxa imho, kot je en napisal s takim udarcem v bando, reskiras lom menjalnika in podobno štalo. potem mora res bit orto bedak. in bi ga rb moral menjat sredi sezone.
Ne sam Binotto, morajo prevetriti komplet ekipo, drugače ne bo kaj dosti. Sem imel začetek sezone mal upanja da bo kaj bolje, pa so se s svojimi strateškimi odločitvami sami ustrelili v koleno.
Jaz bi menjal prvo osebje, ki dela na strategiji za dirko, to je bila letos največja napaka pri Ferrariju. Potem menjati šefa in spustiti tuje ljudi v ekipo, ne samo italjane. Vemo da je bila najbolša naveza Italjan/Francoz in Anglež(Ferrari/Jean Todt/Ross Brawn).Ne sam Binotto, morajo prevetriti komplet ekipo, drugače ne bo kaj dosti. Sem imel začetek sezone mal upanja da bo kaj bolje, pa so se s svojimi strateškimi odločitvami sami ustrelili v koleno.
Teorije zakaj sta bila rbr in ferari slabsa od merca v bra. Merc ima dokaj “nenastavljiv” avto, pc kar majo imajo, ne morejo dosti čarati. Medtem ko ferari oz se bolj rbr, pa lahko cez cisto spremeni avto…
no in zadnji vikend so imeli samo en FP, potem pa skoraj vec nic sprememb. In zato je recimo delovalo, kot da je merc pridobil “minuto” na dirki glede na predzadnjo dirko
bomo videli abu dabi ce se lahko resno jemlje merca za 2023 ali še ne
Nihce ni pricakoval da bo merc naenkrat tako letel…"nenacrtovano" jao darjanče ...
Williams mu je bila odlična šola, trudil se je maksimalno stisnat iz tiste ¨katne¨. Kaj bi bilo, če bi prej prišel pa noben ne ve, ostajajo samo če, če, če in tako je tudi ostalo. Moramo pa vedeti, če bo Mercedes močan drugo leto in bo imel možnosti za prvaka, bo dal Hamiltona na prvo mesto, da ga spravijo do 8. naslova in potem upokojitev. Verjetno to tudi Russell dobro ve, Hamiltonu se čas izteka. Vprašanje je, kakšna je pogodba Russell/Mercedes.https://www.gpblog.com/en/news/158227/wolff-on-russell-s-career-maybe-kept-at-williams-too-long.html
Kaj bluzi…ce bi sel prej v merca pa; ali bi ga blm favoriziranje unicilo ali pa blm ne bi bil tolikokrat prvak