Jaz nimam izgovorov, so samo facti
ps, MS je imel probleme z vidom, zaradi nesrece z bajkom
Upam, da v temu postu vidiš kak bedak si.
V prvem stavku rečeš da nimaš izgovorov, a v drugem stavku izgovor. Đizs.
Jaz nimam izgovorov, so samo facti
LOOOOOOOOOOOOOL, če bi imel resne probleme, ne bi naredil zdravniškega. Kakšen izgovor še ? F1 troll Na redditu bi že dobil 3 dni ban.Jaz nimam izgovorov, so samo facti
Bil je tockovno boljsi, ampak je imel MS zdr razlog.Ampak a nisi ti a fact man. Fact je da ga je rosberg 3 leta pral. A je to fact? yes or no answer prosim. A je rosberg 3 leta šumlo pral.
Kakšen razlog pa je imel pa Max, da ga je Daniel pral 2 sezone v istem dirkalniku? Mogoč še niso Maxu prsti zrastli na nogi za gas in bremzo?Bil je tockovno boljsi, ampak je imel MS zdr razlog.
Kakega pa ima blm? Razen pac da ni tako sposoben kot ga imate eni za?
Ma, tocno to sem v svojem prvem postu po enoletni odsotnosti tu napisal uporabniku H19ED. Tip je pred leti pisal take bedarije, da si mislit ne mores (tud ne da se mi iskat). Ampak ce si mu kaj nazaj podkrepil je bil nekaj casa mir. Zdaj pa ne vem, najbrz misli, da res vse ve al kaj (zal, v F1 je malinovc, iz dneva v dan dokazuje) in je kar je. Sej najprej je funny se mal napucavat, sam pol iz prve roke vids, da ona "butelj te spravi na svoj nivo in potem premaga" se kako drzi. Ignorira / isce luknje v vsem kar mu napises in trmuli eno te isto. Zal je to vse kar zna. Na temu forumu (kateri je zaenkrat se dovolj liberalen, naj tak ostane) mu nic ne manjka in lahko nabija. Nimam nic proti, bolje to kot 'moderiran' nacizem majhnih diktatorckov, kateri mislijo, da so 'nekaj', vendar scasoma se glava napolni s enimi in istimi brezveznarijami in potem obupas.Brezveze se z laikom pogovarjat o zadevah o katerih nima pojma.
A pred leti je tud pisal bedarije? Darjan je pri F1 tak kot nekateri rusofili, samo iščejo luknje, da je vse UA kriva...itd, zanimivo da ne zagovarja rusofilov.Ma, tocno to sem v svojem prvem postu po enoletni odsotnosti tu napisal uporabniku H19ED. Tip je pred leti pisal take bedarije, da si mislit ne mores (tud ne da se mi iskat). Ampak ce si mu kaj nazaj podkrepil je bil nekaj casa mir. Zdaj pa ne vem, najbrz misli, da res vse ve al kaj (zal, v F1 je malinovc, iz dneva v dan dokazuje) in je kar je. Sej najprej je funny se mal napucavat, sam pol iz prve roke vids, da ona "butelj te spravi na svoj nivo in potem premaga" se kako drzi. Ignorira / isce luknje v vsem kar mu napises in trmuli eno te isto. Zal je to vse kar zna. Na temu forumu (kateri je zaenkrat se dovolj liberalen, naj tak ostane) mu nic ne manjka in lahko nabija. Nimam nic proti, bolje to kot 'moderiran' nacizem majhnih diktatorckov, kateri mislijo, da so 'nekaj', vendar scasoma se glava napolni s enimi in istimi brezveznarijami in potem obupas.
Drugace pa, ce kdo zeli zadnjo Vetlovo dirko odpeljat z njim:
https://www.reddit.com/r/formula1/comments/yolify
Seveda ne v zivo, samo s sliko na celadi, ampak hey tud to steje, hehe.
Dober si me nasmejal mali jagenčekNa Maxa sta dva tukaj (dream team) cist mokra pa naj povesta - predvidevam, da bos na taksna vprasanja slisal samo opravicevanja, vesoljske teorije (resno, ne mores verjet kaj je tip D zmozen sproducirat in vkomponirat v debato) in najedanje. Namrec, drugi, tip S zna samo to - najedat, pa crncki so mu blazno vsec, oni ki igrajo v NBA. Tako je bilo vcasih, kaj mu zdaj po glavi blodi me ne zanima. Ceprav trenutno je tiho, kot mali jagencek
Samo če gledamo izjavo od Daniela, je lepo povedal, da je Max sore loser in to smo videli v preteklosti, najbolj pa 2018. Je pa tudi škripalo med Danielu in Maxu, ker Daniel ni hotel biti št.2 v ekipi in to ni pasalo Maxu, na koncu je Daniel spakiral in šel drugam, ker je videl da ekipa želi da je št. 2. v ekipi.Russell je dobr bznu Maxa, glede jokanja okoli sky-a. Je imel Dani Ric prav ko ga je opisal kot sore loser. Mali ne prenese kritike, pa takoj jok in na drevo z liziko.