F&S

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.687
237
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hahahah ...
smile-1.gif

jup, res je, js rabm scoolirano bejbo, teh pri nas res primanjkuje. al mate ne vem kakšne utvare o pravljičnem svetu in princu na konju in ste vse nadeprimirane, ker ipak to ne obstaja, pa čeprov smo deci okol vas lahko čist fajn oz. zlo blizu izpolnitve vaših sanj, ampak neeee, kje pa ni točno tak, kot js hočem.

pa seveda je treba vse skomplicirat do amena, mislim, sam sem rojen komplikator, k je treba kakšno enostavno zadevo spelat znam jaz narest kr velik projekt s tega, ampak sem prot vam bejbam res amater ...

ampak okej - tortica, s Pikico, to verjetno bom preživel, sam ne mi preveč s kakšnimi peesdami, ker bom res kam pobegnu ...

nism tak, da mi peesde in ženske obline ne bi ble všeč, daleč od tega, ampak trenutno ... imam (predvsem) zarad vseh vaših babjih muh tega vrh glave ...
tongue-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Oh tortica :D sam, ce se bos hvalu, da si komplikator utegnem js pobegnt haha

Sicer pa tvoji opisi zelo ustrezajo nekomu meni zlo blizu (ne, ne men, js vem, da princ na belem konju ne obstaja-al je princ al je pa (po vecini) konj. In ja, prevec je takih zensk. Pa tud moski znajo bit taki

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
Bolj kadet kot cicibanček glede na teme tu gor ampak ok naj ti bo, izognil si se članskim vrstam

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Dizi, sam za tortico te pa useen drzim za jezik. Ceprav mam peesdo
grin1.gif
Se pravi, da ga za tortico držiš za jezik. A za kremšnito ga držiš za kaj drugega?
grims-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Samo vprašam. Če rata rata, če ne, pa tudi nisem nič na zgubi. Tisto kremšnito bi pa že raskiral.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.550
5.684
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
.ampak okej - tortica, s Pikico, to verjetno bom preživel, sam ne mi preveč s kakšnimi peesdami, ker bom res kam pobegnu ...

Ðizs a namoču si ga že kdaj al vedno pobegneš
tongue-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.550
5.684
113
Mal pa morš....manj napetosti.....nervoze...
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.550
5.684
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
sj ga gremo menda pit jutri v KMŠ, mogoče že danes, tam so bejbe čist drugačne ...
evil.gif

Pobruhane?
evil.gif