F&S

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.687
237
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
verjemi, da ob pravi družbi sem lahko prav zabaven in cool sogovornik. kar pa žal zate ne morem trdit. moje domneve pa potrjuje dejstvo, da sem pogledal tale thread, 24 novih postov, od tega pol tvojih, pa tud ene normalne, kaj šele pametne izjave ...

tko da ... jup, še ena tistih bejb ...

moving on ...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.268
16.558
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Čigav alter je tale češpla?
Po mojem od Čebele. Stil je že nekak njen.

bojda je to stieber
tongue-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.550
5.684
113
Me prov zanima kaj je bil model za maškare? K*rbica?
smile-1.gif

Lollita

Pripravnik
18. mar 2011
188
0
16
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:

tko da ... jup, še ena tistih bejb ...

moving on ...

ups, kerih bejb to? unih za 20-30 € na dan, aja odštejemo 7€ kokr maš baje kvoto za svojo hrano, kofete, dnevne nakupe, tko v povprečju pač...
grin1.gif

cheer.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.687
237
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
za tako bejbo ne dam niti 0,80 v najcenejši beznici za kofe, kaj šele, da bi jo peljal na kakšno bolj fino kavo. da ne govorim, ko pride do kakšnih čevljev - ma jih že polno omaro, ampak ene, k zgledajo total isto, samo mal drugačno manšetko ma nekje, pa jih je treba nujno kupit. in če ji nasprotuješ - si največji prasec in je ne maraš in ... brez veze ...

movin on ... with my life ... s tem, da samo gledam take babnice in se jim nasmehnem ... boge boge ... oz. da s tipi potegnem - bogi bogi, kdor bi se ji pustu ujet ...

Lollita

Pripravnik
18. mar 2011
188
0
16
Dizi, nismo vse bejbike iste, tud če zgledamo total isto.....
tongue-1.gif

Na kofe te pa jst povabim, sam ti plačaš
grin1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
btw, od koga je to alter? cebelica maja? stibr??
grin1.gif

po pisanju bi reku, da je alter od cebelice.

@"lollita": ne vem, kak se ti lubi. idi se praskat po pizdevju

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.687
237
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kot je pri meni znano, v tem primeru rečem samo - prove it ...

do sedaj imam take izkušnje, da v zadnjem letu in pol, ste vse iste ... zdej pa js ne vem, al mam samo tako izjemno srečo in čast, da mi qurac dol omahne, preden bi sploh lahko namakal, ker so bejbe tako neznansko seksi, zabavne in oh in sploh ...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
. da ne govorim, ko pride do kakšnih čevljev - ma jih že polno omaro, ampak ene, k zgledajo total isto, samo mal drugačno manšetko ma nekje, pa jih je treba nujno kupit. in če ji nasprotuješ - si največji prasec in je ne maraš in ... brez veze ...

ok tlele ti moram ugovarjat...sm namrec misljenja, da glede na to, da si sama dnar sluzim, mam loh v omari 3000parov enakih slaonarjev
smile-1.gif

Lollita

Pripravnik
18. mar 2011
188
0
16
Si vzel pilulo?
sprasujem se.gif

Vidiš, kaj se zgodi, če je ne vzameš? Pojavi se Lollita kot tvoj alter ego. Zdej se pa popraski, ker me močno srbi.....

Lollita

Pripravnik
18. mar 2011
188
0
16
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
sm mela primer (sicer ne pri cevlih pampak pr usivi rozci za v lase za polet), ko mi je reku, kva bos pa to nosila. pa je nisem kupila. no v pondelk sem jo
smile-1.gif

Uuuuuu rožca za polet, lajkam
cheer.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.687
237
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
a ne bi raj tega svojega denarja v kaj drugega vložila?
wink-1.gif

drugače pa to me ne moti, moti me to, ko zavije v trgovino s čevlji, reče, "uuuu, te so pa tko fajni, pa lepi" in ti da puppylook ... get it?
grin1.gif

p.s.: ko bo pa v soboto šla v Topa mi bo pa jamrala, "faaaaaak, kok me noge bolijo ..." ... zanimivo, da mene ne, glede na to, da sem bil v udobnih, a vseeno modnih Adidaskah ...
wink-1.gif

Lollita

Pripravnik
18. mar 2011
188
0
16
Dizi, ne koj obupat (no po enmu letu pa pol)...........
grin1.gif

Lej, poletje prihaja in z njim velik bejbik z ušivimi rožcami u laseh, pa se bo gotov tud zate kej našlo..........
smile-1.gif
(ta je brez uši)

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
a ne bi raj tega svojega denarja v kaj drugega vložila?
wink-1.gif

drugače pa to me ne moti, moti me to, ko zavije v trgovino s čevlji, reče, "uuuu, te so pa tko fajni, pa lepi" in ti da puppylook ... get it?
grin1.gif

p.s.: ko bo pa v soboto šla v Topa mi bo pa jamrala, "faaaaaak, kok me noge bolijo ..." ... zanimivo, da mene ne, glede na to, da sem bil v udobnih, a vseeno modnih Adidaskah ...
wink-1.gif

seveda, naprimer v flat, ampak, ce si hudo noro zelim cevlje, si jih bom kupila (kot sem si zdej salonarje po dveh letih!!). mi pa povej, kako gre minic pa adidaske skp
smile-1.gif
(a ti za takimi rad pogledas?). valda, kes namens pomembnejsim stvarem...ampak ni qurac, da si neb nikol nic smele prvosct, ker tip rece ne? been there, done that

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.687
237
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kr gre, sam pol bejba zgleda precej rockalicious, kar je men čist kul, sam takih pr nas ne najdeš.
evil.gif

v tujini sm jih pa že par vidu, ja ... hehehe ... dobr ti še niti nis tak ekstrem, salonarji po dveh letih, nej ti bo ... sam še vedno ... si bejba!!
evil.gif

Lollita

Pripravnik
18. mar 2011
188
0
16
Nooooo,
cheer.gif

Vidva se pa zgleda kr zastopta, čutim kemijo med vama
grin1.gif
.....no kukrkol, imata moj blagoslov!
Čeprav Dizi mal me vseen mot tvoja zadnja pripomba "sam še vedno ... si bejba", a ti mrbit kej druzga iščeš al??????????
bonk.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.550
5.684
113
Išče eno scoolirano bejbo......tako netipično
tongue-1.gif