Eno pitanjce.
Kako bodo pri satelitskem cestninili tujce? A bodo le ti morali nabavit box, jim ga bodo posodili na meji?
Kako bodo pri satelitskem cestninili tujce? A bodo le ti morali nabavit box, jim ga bodo posodili na meji?
To pa je huda buča... Je pa res, da je iz pavšala najlažje živeti. Dokler so stranke bile pripravljene sklepati vzdrževalne pogodbe za programsko opremo, kjer je bil nek pavšal in zato garantirano nekaj stvari (denimo podpora zakonskih sprememb), je bilo lepo. Samo takih je sedaj malo... Neke vrste pavšali so tudi plačljiva podaljšanja garancije za nek izdelek. Čudi me, zakaj ne gredo avtomobilske hiše na pavšal pri vzdrževanju avta. Kupiš vse potrebne servise za naslednjih X let.Citat:
Uporabnik stein pravi:...pavšal je najboljši izum človeštva...
Točno. Pravično mora bit! Plačal bom dejansko toliko kot bom rabil. Nebo mi treba plačevat vožnjo po cesti za avto, ki bo v garaži doma parkiran.Citat:
Ja, pri satelitskem boš letno plačeval 50€ samo za najem boxa, kilometre pa še posebej.
Ampak glavno, da bo pravično.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Eno pitanjce.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Točno. Pravično mora bit! Plačal bom dejansko toliko kot bom rabil. Nebo mi treba plačevat vožnjo po cesti za avto, ki bo v garaži doma parkiran.Citat:
Ja, pri satelitskem boš letno plačeval 50€ samo za najem boxa, kilometre pa še posebej.
Ampak glavno, da bo pravično.
Naj plačuje tisti, ki dejansko nekaj koristi ali v tem primeru uničuje cesto.
Kolk si ti smrkavc pa sploh že prispeval v zdravstvo?Citat:
men je sam hudo, ko vidim, da se ti zdraviš iz mojega denarja.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ja, evropska komisija pravi na naše vinjete, da so nepravične in da je to eno navadno sranje. In prav pravi.
Saj dejansko ni pravično do tujcev, še manj pa je pravično do naših državljanov, ki se redko zapeljejop na AC. To je navadna lopovšina in doniranje tistim, ki cesto dejansko uničujejo.Citat:
pravi da so nepravične do tujcev ki prečkajo slovenijo, ne pa za stardece, ki gredo 2x letno na ac.
samo kak pa se tebi da...
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Sanmo kako moreš bit tako neumen?