Evrokrem, si imel kaj prste poleg?

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Ena večjih bedarij je bil tudi predpis o zakrivljenosti banan...
A ne kumaric?
confused-1.gif

Drugače bi pa jaz naredil takole: po vseh pritiskih bi popustil EU in za tujce spet uvedel plačilo (saj kabine so še). Pač, eno stezo bi pustil za kamione, eno za tujce, ostale bi bile pa za domače z vinjetami.
Pa naj se jebejo v km kolonah pred cestnino, mi pa veselo mimo.
cool-1.gif

Jebeš to tranzitno sirotinjo, ki se prek naše države vozi zagonit socialne podpore v rvacku.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Ena večjih bedarij je bil tudi predpis o zakrivljenosti banan...
V bistvu je šlo za kumarice, ampak to je že odpravljeno. Nihče ni popoln.

Kaj pa skupna valuta, padec mej? Kaj pa znižanje stroškov telefoniranja? Se mi zdi, da take zadeve posameznik bolj občuti, kot pa dovoljeno ukrivljenost kumaric.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.246
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Popuščajo naši politki. Kaj je tu kriva EU?
Da se sploh kaj vtika ...

Plusi: niženje GSM tarif, enotna valuta, šengen, kaznovanje (ampak čisto prenizko, kazni bi morale biti po 3M€ in ne 3k€) SLO zaradi sodnih zaostankov, pol se pa počasi neha. Lahko da sem še kaj pozabil ali prezrl, prav veliko pa ne ...
Ostalo sodi v kategorije "bedarije, ki so jih naredili" ali "pametne stvari, ki jih niso, ker nimajo pojma ali nimajo jajc" ...

PS: da ne bo pomote, nisem evroskeptik, sem za EU - sem pa proti vsem oblikam brezmožganja in brezjačnežja ... Tega pa je v EU večina. Primer je selitev parlamenta 1x na leto v Strassburg. Naj že enkrat tem frenčijem tam doli rečejo, naj njihovo mesto to plača, ali pa naj jih odjebejo. AMpak ne, dajmo denar zapravljat, ker pač ni jajc za kaj takega.

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.246
113
www.adriamedia.si
Pozitivnega, vsaj meni se tako zdi (gledano zelo egistično in ob predpostavki, da če EU birokrati ne bi našega denarja zapravljali, bi ga pa SLO birokrati). Ampak to še ne pomeni, da ne bi bilo bolje, da bi nekdo tisto birokratsko bando malo zapekel ...

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
To, da naj bi bila sadje in zelenjava v določenih gabaritih ni slaba ideja,
kajti to postavi določene standarte v pridelavi, poenostavi transport in prodajo ter končnim uporabnikom zagotavlja določeno mero kakovosti in primerljivosti.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
kajti to postavi določene standarte v pridelavi, poenostavi transport in prodajo ter končnim uporabnikom zagotavlja določeno mero kakovosti in primerljivosti.

ti dejansko verjameš v take nebuloze?
confused-1.gif

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:

Saj po eni strani imaš prav. Naslednji korak je standardizacija gabaritov in oblik domačih živali.

Kdaj bodo standardizirane posode:

insertGray.jpg

bonk.gif