Evrofil, xaxid, kaj je zdaj s tistimi prijavami?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
KSZ...

Hvala vsem za prikaz razloga, zakaj se mi zdi ze sam koncept domoljublja sfaljen..

Naj bom ponosen na drzavo, ki je sposobna sproducirat ljudi, ki 60 let in tri generacije kasneje še vedno tupijo o tem, a je bil dedi ta rdeč ali ta bel?
bonk.gif

Drzavo, v kateri je sposoblno ljudstvo izglasovat najbolj retardiran komad na svetu, da ga zastopa na evroviziji? (Boli me k* za evrovizijo in za vse okoli nje, ampak se mi pa milo stori, ko vidim kaj je povprecnemu slovencku vsec
stupid-1.gif
).

Pa ne mislit, da se nad Slovenijo specificno spravljam, ampak, saj tukaj govoromi o tem, da ste domoljubni Slovencki, ane? (In preden mi kdo rece, da sem ziher nehvalezni priseljeni cefur z juga ki pljuva po precudoviti Sloveniji bi samo omenil, da sta oba stara fotra po notranjskih gozdovih laufala
wink-1.gif
)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Leto dni je minilo od vajinega ovaduštva in nikjer nisem zasledil posledic...
Saj bo.
Takoj za izbrisanimi, mejo, dadasom, orionom, bulmastifi, zbiljskim gajem itd...

Se kar zvrti od tega, kako hitro se stvari rešujejo v lepi naši....

PS: Povračilo vložkov v Telelopov je že? Aja, v naslednjem tisočletju.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Bore malo veš o Stanetu...

BTW, nisem zasledil tvojega komentarja o tem, kako je tisti, ki je nosil torbo Zdenki, odlikoval udbovca...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.386
1.251
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
No, to zadnje je pa že.
A res? Bom enega vpletenega vprašal.
Ti kar. Moj foter je v četrtek dobil pošto (nakazila ne, ker nima nobenega računa odprtega, drugače bi bil tudi to), moram it uredit ...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
A, torej je čist "frišno"? No pol zato nič ne vem o tem.

( čeprav še vedno sumim, da me hecaš
wink-1.gif
)

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.386
1.251
113
Mene so v petek klicali, da je za fotra ta pošta prišla ... Da je treba javit številko OR ... Ker ga nima, smo se dogovorili drugače, denar naj bi bil naslednji teden.