Evo pa se je zgodilo

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
a ga niso intervjujali kar v kafiču s čikom v roki? odgovarjal je pa čisto flegma.

Jst bi temu reku evolucija.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
si videl prispevek? tako je, čisto flegma itd....se mu jo obrazu videlo, da ni čisto normalen.

jep evolucija....samo zdaj so vsi čisto v šoku "ne moj otrok je največji svetnik"....vzgoja se vrši do 15 leta, potem je game over.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.157
4.141
113
Ti bo sintič/membrana povedal da je tu krivda izkjučno na organih pregona ker ob 1h ponoči nadlegujejo nedolžno mladino katera se potem v strahu med begom ubije!
grin1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Točno tako, kaj pa imajo za maltretirat lepo vzgojeno mladino?!

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Narodnost?
. najpametnejše in najpomembnejše vprasanje, ki lahko cloveku pride na misel v taki situaciji.... bravo

I

Izbrisan uporabnik #488

Obstaja vzročna zveza med kriminalom, obnašanjem, vzgojo itd...

Zakaj sicer taka hajka zoper migrante?

I

Izbrisan uporabnik 3287

vzorec obstaja v glavah nacijev.... in bedakov.... ne sekiraj se... tak si se rodil.... migranti? vsaka kultura, nacija,... ima svoje izrodke in bedake... take ali drugacne... ne mores opredeliti/ocenjevati cele nacije/narodnosti po teh bedakih... kaj mislis, kako bi drugi ocenili Slo po izrodkih (pa vzemimo par zadetkov tu na alterju)? vsakemu svoje: za mene si lahko super clovek ali pa govno od cloveka... pa ne sodim pod katero skalo si zrastel.... (kako gre ze v filmih: vsaka podobnost je zgolj nakljucje
nahrung002.gif
)

I

Izbrisan uporabnik 3287

pa saj ves, da smo mi "jug" za svabe in druge.... balkanci. kaj mislis, da slovence kaj bolj cenijo v (recimo) avstriji kot (recimo) bosance? za njih je to vse "jug - balkan"... ti se pa tolazi, da si kaj vec kot oni... pa lep dan se naprej...

I

Izbrisan uporabnik #488

Vedno si nekomu jug, tudi jodlarji so cigani za Nemce

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
A povsod je tko?

Sem mislil, da imamo samo mi privilegij in imamo "južnjake".

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi v ZDA , tam so bebci celo imeli državljansko vojno med S in J