Citat:
Uporabnik kroja pravi:
Vsaj nekaj se dogaja. Meni se zdi da mi je sedaj telemach po novem ojačal pipico za isto ceno za 1mbit download. Če me spomin ne vara je bilo pri meni 2mbit ko je bil EVJ, zjej je pa 3mbit/s A je to ze od tuša tko?
Še vedno ne vem, kaj ima dekoder s tem, da imajo revščino v HD ponudbi. Kolikokrat me bo kdo "opalil" se bom že sam odločil.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Da te opalijo spet za vsak televizor zraven.
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Še vedno ne vem, kaj ima dekoder s tem, da imajo revščino v HD ponudbi. Kolikokrat me bo kdo "opalil" se bom že sam odločil.Citat:
Citat:
Uporabnik bondno1 pravi:
Citat:
.. tudi jaz ne zastopim.
Zaradi mene če imajo 100 paketov, za vsak program svojega.
Zbereš si kar ti pač ustreza in to tudi plačuješ.
Ne morajo pa trditi da za nekaj ni zanimanja, če tega ne ponujajo.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik bondno1 pravi:
Citat:
.. tudi jaz ne zastopim.
Zaradi mene če imajo 100 paketov, za vsak program svojega.
Zbereš si kar ti pač ustreza in to tudi plačuješ.
Ne morajo pa trditi da za nekaj ni zanimanja, če tega ne ponujajo.
Ampak to lahko nardijo le, ce imas dodaten dekoder... v vsakem TVju moras imeti conax modul in kartico... In seveda za vsak TV dodatno placevati...
Citat:
Uporabnik Ravny pravi:
Zadnje čase imam stalno teževe z hitrostjo interneta, zanima me ali so te podatki od RF parametrov od kabeljskega modema OK ali je slab nivo signala ?
...
Uvodna špica (grafika) TV Medvode pa kot iz leta 1983