Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Če se ne motim, je RTV pri HD programih ne oddaja še TTX; siguren pa nisem.
Golica je bila prej analogna, sedaj je digitalna - slika še vedno za k... ker je pač tak original.
Na dodatni imaš sedaj Sport Klub Prime - se pravi, še več nogometa
Kar se plačljivih tiče: kartice dobiš brezplačno; plačaš Conax modul - razen če nimaš settopa, v katerega vtakneš samo kartico. Z naročnino za razširjeno digitalno shemo dobiš res samo eno kartico, vendar je potem naročnina za paket na istem priključku nižja (namesto 7€ je potem 2 ali 3€)
Meni se razširjeni dopade, ker so Discovery, National in Animal digitalni in je kakovost slike veliko boljša - čeprav je butasto, da moram za enako vsebino plačevati dodatno. Pa TravelHD je res za oči si spočiti.
PS: kominikacijo s strankami ni pol k... vredna. Na spletni strani se skoraj nič ne najde - FB-ja nimam..
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Že, že. Ampak RTVSLO oddaja digitalni (SD) SLO1 in SLO2 tudi po zraku - in tam TTX je. HD SLO1 in HD SLO2 pa po zraku ne oddajajo, zato je na voljo samo v kabelskih in IP sistemih. Izvor je drugačen, TTX-a ni.
Za tisto režo potebuješ Conax modul (40€) ali 2€/mesečno z vezavo 2 leti - vanj se vtakne Conax kartica (običajna čip kartica - brezplačna). Za en TV plačuješ 7€/mes; za drugi na istem priključku pa 3€/mesec - v zadnjo številko nisem prepričan, vsekakor pa ni 7€.
PS: pri meni se oglasi, pa ti bom pokazal
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
A celo tehnik pride? Potem moram placati se njegove kilometre?
Sicer sem samo poizvedoval, kako to izgleda... Ker mi je vseeno prevec za placat... glede na to, da gre samo za digitalno shemo... Zal mi TV ne omogoca mesanja analognih in digitalnih kanalov... in dokler ne bodo vsi programi, ki jih gledamo (predvsem zena) tudi na digitalni shemi, bo pac tako, kot je
TV v zgornjem stuku (Samsung) pa je se bolj ""lesen" kar se tice seznama programov ...
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
*Philips mešanje kanalov obvlada
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Bolj enostavno, kot je pri philipsu sortiranje ne gre. Imaš "mrežo" ( lastniki philipsa veste o čem govorim ) in se samo sprehajaš s smernimi tipkami in pritiskaš tipko "ok".