Eurovision 2010

I

Izbrisan uporabnik #488

Sicer pa tudi Hrvaške ni
smile-1.gif
zanimivo

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Sha la li , sha la la....Sha la li , sha la la....
cheer.gif

Obup od obupa...
Vredno.........

no naši pa nič bolj...
confused-1.gif

vredno ........

ampak da so CRO tudi tukaj pušnili pa neprecenljivo....(pa tolk so bili naduvani zadnjič na TV)
hysterical-1.gif

Za vse ostalo pa itak MC
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz sem gledal malo in se mi zdi, da goljufali ostali... armenija, gruzija in azerbajđan so imeli iste predstavnice
evil.gif

čudno pa je, da hrvatice niso prišle naprej

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Meni se je zdela najslabša Slovenija v tem krogu.
Ko sem slišal našo sem se samo zahihital, keri bedaki smo, da smo to poslalil na evrosong.
Ostale pesmi pa so ble za moj posluh čudovite.
cheer.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kaj je en napisal nekaj o talentih? Da bi boljše zapeli?
bonk.gif

Pa ravno zapela je naša pevka odlično.
zmaga.gif

Še boljši vokal pa Gruzijka ter zame najboljši vokal in pesem - Romunija.
aplauz.gif

Še nekaj. Izraelca sem videl samo v posnetku. Al sem jaz gluh al kaj, ampak tip je zgrešil refren za cel ton. Me je kar glava bolela, pa je šel celo naprej.
13.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Strokovna komisija glasuje že pred nastopom... Mogli bi po nastopu.

Pa še nekaj me zanima. Ali pojejo v živo ali na playback? Pri cmeravi irski pesmi je ona nehala pet, vokal pa je še kar bil.
sprasujem se.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36

men se pa ta komad clo zdi vredu, ostalga si nisem glih zapomnil..

You've seen it all before
We ain't got no taste we're all a bore
But you should give us chance
Cause we're just victims of circumstance
We've had it pretty tough
But that's ok, we like it rough
We'll settle the score
We survived the reds and 2 world wars

Get up and dance to our Eastern European kinda funk!

Yes Sir we are legal we are, though we are not as legal as you
No Sir we're not equal no, though we are both from the EU
We build your homes and wash your dishes,
Keep you your hands all soft and clean
But one of these days you'll realize Eastern Europe is in your genes

I

Izbrisan uporabnik 474

Naši pričakovano izpadli. Se mi zdi, da ne glede, kaj pošljemo na Eurosong, ne pridemo v finale, kljub temu da smo nekatere pesmi imeli vsekakor za finale, celo po visokoh mestih bi lahko posegli.
Ampak da Hamsteri niso prišli naprej, pa je priceless. Sem malo pogledal po njihovih straneh, ali se jim tako hebe kot nam, ampak po naslovih sodeč jih je to precej prizadelo:

"Hrvatska na Eurosongu: Tko je kriv?"

"I nebo je zaplakalo nad ovom golemom nepravdom"

"Odjednom, kao grom iz vedra neba, bezimeni vragovi i masoni odlučili su da nismo dovoljno dobri. Zašto? Kome? I s kojim pravom? Možda zato jer smo bogobojazni narod koji ne prodaje tijelo veæ anđeoski poj ili možda zato jer dušman ne prepoznaje ljepotu i čistoæu čak ni kada ga ista gleda ravno u mračne zjenice. Teško je reæi, a i nebo je zaplakalo nad ovom golemom nepravdom. Jedino što znamo jest da sunce viša nikada neæe sjati istim sjajem."

"Ako su nam jedina nada glasovi susjeda i "prijatelja" iz regije - imamo problem"

Da malo omilijo svoj boleč poraz, so morali v podnaslov takoj staličiti še nas...

"Ove godine naše predstavnice nisu uspjele uæi u finale Eurosonga, iako su mislile da æe sigurno proæi dalje. Slovenci su također ispali u polufinalu"

LP
Gargy

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
A je komu tale danska pesem full znana? Meni se zdi, kot da sem jo že pred leti slišal ..

Sicer pa
zmaga.gif
Pa Ciper je tudi ok. Glas kot od Ronana Keatinga ..

Blonti

Zelenc'
5. maj 2010
10
0
1
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Je kdo gledal v torek? Zanima me kako je na odru izgledala tale .

Nič posebnega ni bila, tudi publika v dvorani ni bila posebej navdušena. Največji aplavz je požela Islandija - od publike v celoti! Sicer pa so največjo "galamo" delali Rusi, Grki in Finci (v tem vrstnem redu), ampak to so bili oboževalci/navijači - v velikem številu.
bonk.gif

Blonti

Zelenc'
5. maj 2010
10
0
1
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
nizozemci so meli super komad!
zmaga.gif

brez sarkazma!
smile-1.gif

Hm, prej poseben. Ali pa "prepoznaven". Ker vsak, ki je srečal nizozemce, jim je pel "šalali, šalala"... Pa ne zato, ker bi bila pesem super komad.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
No, resnici na ljubo so Hrvati letos na Eurosong poslali precej soliden komad in me resnično čudi, da niso šli naprej v finale. V primerjavi s slovenskim pop rock valcer sranjem so izpadli super. Pa še nekaj. Od kar gledam ta gay party me je bilo prvič resnično sram, da sem Slovenec. Čedalje bolj se mi zdi, da ljudstvu izbire ni za zaupati. Naj drugo leto raje vržejo na mizo 30.000 EUR in izberejo res solidnega izvajalca in mu plačajo izdelavo dobrega komada. Normalni se na EMO itak ne prijavijo ker jim je nerodno sodelovati pri tovrstni poplavi plehkosti in slabega okusa. Za razliko od naše štale pa so tokrat drugo komadi na Eurosongu še kar spodobni, se pa vidi, da še največ kreativnosti pokažejo vzhodnoevropejci.