Euro paleta

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
To je samo v primeru, ko ti jo hoče na vsak način prodat, saj je sam drugače dal za novo (rabljeno) med 5 in 7 eur.

Cena rabljene je na trgu drugače okoli 5 eur, je pa res, da je potrebno bit previden, če kupec ne bo pozabil tako plačat kot obstajat.

Drugače pa, prevoznik je zadužil paleto pri tistem, ki je naročil prevoz. Ali jo mora plačat ali pa vrnit. Če vozi veliko, je lahko to kar precejšnja postavka v njegovem proračunu v kolikor palet ne vrača. Ga popolnoma razumem in je čisto normalno. V ceni pa imajo ponavadi še malo t.i. penalov, saj se trgovcu ne da ves čas ukvarjat s paletami. Zmanjka mu jih pa itak takrat, ko jih najbolj potrebuje, takrat pa niti barantat s ceno ne more.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.197
6.990
113
pri taščici
Vidim da se res dobijo po 5 evrov ali še manj, samo prikolo moraš imeti ali pa karavana da si jih pripelješ. V kupeja ne grejo

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.353
7.453
113
En je omenjal ceno 3,5eur... ce je I. klasa jih takoj par vzamem.

Sicer pa ja - vraca se prevozniku ker more on vracat na nakladu

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
En je omenjal ceno 3,5eur... ce je I. klasa jih takoj par vzamem.

Sicer pa ja - vraca se prevozniku ker more on vracat na nakladu

ta jih ima celo po 3€

BOLHA

ta pa 60 kom po 4€

BOLHA

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
No če mal, vsaj mal poznaš zadevo vidiš, da je tam nekaj chep palet, ja tiste plave, ki v bistvu razen dimenzijsko ne spadajo pod EUR paleto. Nekaj jih je brez žiga, se pravi zopet nimaš kaj z njimi počet.

Ostale so pa tudi bolj za podkurit kot za nucat. Mogoče bi en krog še nardile.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.353
7.453
113
I. klasa ni nobena od teh...pa vprasanje ce sploh je katera od njih EPAL....da nimajo ponarejenih zigov