zadnji...
Guys... Kak pri slepi p*čki materni, lahko nosite denarnice? pa ok, to še razumem,
ampak; pesvambradolizo, ne razumem kako lahko mate denarnico s to plastiko...
Pa to se ti ja vsaka prodajalka v interšparu v ksiht smeje...
Ok razumem tiste tošle za drobiž, ker maš 10 kovancev pa je to lahko blizu starim petim jurjem...
Jaz mam dinare v zadnjem desnem žepu, drobiž spredaj v desnem in je to to... Sploh tukaj od
oktobra dalje ni problema z žepi, poleti pa spet, greš v oštarijo na pir, pa cel tošl zraven vlačit,
da ti kratke hlače do kolen vleče... Nevem no. Jaz mam sicer denarnico, vbistvu je bol "karticarnica",
ker mam v njej kreditko, zdravstveno, izpit, prometno, kako pomembno vizitko in 50€ emerđensi keša
v avtu v naslonjalu. Z njo grem max. do bankomata oz. kartico vzamem v avtu iz nje, dvignem dinare
dam v žep, kartico nazaj...
V času ko sem si kupil prvo čigumo kot mulo do danes ko skupaj praskam za pašteto, še nisem izgubil tolarja oz. evra,
če bi mel denarnico bi jo v teh recimo 15ih letih vsaj enkrat nekje pozabil,... Pol pa štala z vsemi preklicevanji,...
Če bi že kupoval denarnico bi pol kaj takega ko ima samo eno sponko na sredini in je samo kot kak ovitek denarja...