Euro Denarnica...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no ja... tm se pa itak na kredo pije, pa se pride 1x na teden plačat...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja pol grem jest lahko samo 2x na mesec na bankomat.

200€ - pa si nor??? to je starih 50.000 tisoč??? kdaj si jih s sabo nosu? včasi si mel 10.000 sitov pa si bil varen.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Jaz če imam samo 20-30 € v denarnici sploh ne grem v gostilno.

Ko začnejo padati runde Chivasa je gusto.
grin1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja pol grem jest lahko samo 2x na mesec na bankomat.

200€ - pa si nor??? to je starih 50.000 tisoč??? kdaj si jih s sabo nosu? včasi si mel 10.000 sitov pa si bil varen.

More like... 500-1000 SIT.
hysterical-1.gif

Čeprav... tisti, ki imamo/imajo plastiko pri sebi, pa v bistvu s sabo nosijo po par tisoč evrov.
tongue-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
zadnji...

Guys... Kak pri slepi p*čki materni, lahko nosite denarnice? pa ok, to še razumem,
ampak; pesvambradolizo, ne razumem kako lahko mate denarnico s to plastiko...
Pa to se ti ja vsaka prodajalka v interšparu v ksiht smeje...

Ok razumem tiste tošle za drobiž, ker maš 10 kovancev pa je to lahko blizu starim petim jurjem...

Jaz mam dinare v zadnjem desnem žepu, drobiž spredaj v desnem in je to to... Sploh tukaj od
oktobra dalje ni problema z žepi, poleti pa spet, greš v oštarijo na pir, pa cel tošl zraven vlačit,
da ti kratke hlače do kolen vleče... Nevem no. Jaz mam sicer denarnico, vbistvu je bol "karticarnica",
ker mam v njej kreditko, zdravstveno, izpit, prometno, kako pomembno vizitko in 50€ emerđensi keša
v avtu v naslonjalu. Z njo grem max. do bankomata oz. kartico vzamem v avtu iz nje, dvignem dinare
dam v žep, kartico nazaj...

V času ko sem si kupil prvo čigumo kot mulo do danes ko skupaj praskam za pašteto, še nisem izgubil tolarja oz. evra,
če bi mel denarnico bi jo v teh recimo 15ih letih vsaj enkrat nekje pozabil,... Pol pa štala z vsemi preklicevanji,...

Če bi že kupoval denarnico bi pol kaj takega ko ima samo eno sponko na sredini in je samo kot kak ovitek denarja...

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Pa ja, to so večni problemi da ni kam dat stvari. Pozimi še gre, poleti pa hlače dol vleče hehe. Rabim denarnico, vozniška, prometna, telefon, mini kamera, cigareti, vžigalnik, očala,...
bonk.gif

Si bom nabavil pedertaško in me ne briga, če bo treba bom pa [censored] postal.
grin1.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
In čez čas se ti nabere toliko, da že razmišljaš če bi poslal policiji kaj delajo norci. Te na avtocesti prehiti na 1mm razdalje in vklopi pranje stekla in ti poškropi nazaj, sekanje ovinkov jaz pa na bremzo, en se je vozil kar v napačno smer v centru maribora,...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Malcom, ti si edini, ki ve, kako dec postopa s kešem.
cool-1.gif

Kako imaš pa razporejene v šopu? Imaš tavelike "zunaj" in tamale zvite notri? Ali si kar po potrebi obrneš kupček, glede na to, koliko je pač treba plačat? Pa potem, ko plačuješ, kup razpreš ali greš skozi zvitega s prsti in potegneš ven primeren bankovec?
wink-1.gif

Kateri € bankovec ti je najlepši?
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Malcom, ti si edini, ki ve, kako dec postopa s kešem.
cool-1.gif

Kako imaš pa razporejene v šopu? Imaš tavelike "zunaj" in tamale zvite notri? Ali si kar po potrebi obrneš kupček, glede na to, koliko je pač treba plačat? Pa potem, ko plačuješ, kup razpreš ali greš skozi zvitega s prsti in potegneš ven primeren bankovec?
wink-1.gif

Kateri € bankovec ti je najlepši?
grin1.gif

Najlepši? Definitivno 200tka, jo zmeraj nafehtam če vidim da jo imajo v kasi (merkator centri so jih polni; zakaj samo oni nevem),
pa tut 50tka mi je luškana.

V žepu mam v osnovi nikol več kot 50€, pač tisto za kofeje&kostanje, mini-nakupe, vse ostalo kartica ki jo imam v naslonjalu v avtu.
Navadil sem se da zjutraj dvignem na bankomatu 20-30€, kok sem prejšen dan sprašil in je to to. Nakupi goriva, cot in kečapa pa
pridno plastificiram. Ostalega se izogibam plačevat s kartico, ker so mi znana presenečenja kon meseca
frown-1.gif
(odhodki, prihodki 2/1)

Kupa nerabim razpirat dve dvajstki in dve petki ne naredita "kupa"
smile-1.gif

Če mam pa slučajno dost dnarja ga pa ne skrivam kot nekateri; saj pa ga nisem vkradel in je moj.
Kolega ponavadi ima seboj zmeraj med 500 in 2k (hud kockar) on ko plača v kafani tolko da se ne gre skrit na WC,
se mu zmeraj režimo ko se skriva pod mizop za prtom med koleni
bonk.gif