Euro Denarnica...

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Tapravi dedci mamo vse v varžetu.
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Meni se zdi, da odkar so evri nosim manj kovancev kot prej
tongue-1.gif
Ali so cene bolj zaokorožene ali kaj - ne vem, ampak problemov s kovanci nimam. Je pa res, da veliko stvari plačujem s kartico.

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
843
22
18
Tudi jaz, s to razliko, da ne plačujem s kartico. Kovancev nimam nič več kot pa prej, ko so bili še tolarji.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
evo, matr sem jack.

Po enem letu in slabih 2 mesecih mi jo je spet uspelo izgubiti...

jest sploh ne vem kaj nej naredim? jest si jo bom okol vratu privezal ej!!!

dobr da sm tole temo najdu, da bom lahko novo naročil...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
smile-1.gif

Meni ni jasno, kako lahko nekateri ves čas plačujejo s kartico. Grejo v trgovino, nabavijo za 5€ in plačajo s kartico.
smirk-1.gif
Ne vem no, jaz se ne bi počutil dovolj "varno", če bi samo s kartico okoli hodil.

cash-wad.jpg

(samo predstavljajte si, da so evri
grin1.gif
)
Lepo šop bankovcev v žep, če jih je preveč, jih lahko zategneš z gumico in to je to.
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hja... jest dost plačujem s kartico, ker se mi če imam pri sebi denar, se mi zdi, da ga prehitro zapravljam...

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hja... jest dost plačujem s kartico, ker se mi če imam pri sebi denar, se mi zdi, da ga prehitro zapravljam...

Nekej je
ali nosiš premalo denarja s sabo ali ga imaš pa preveč na računu; verjetno oboje
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
smile-1.gif

Meni ni jasno, kako lahko nekateri ves čas plačujejo s kartico. Grejo v trgovino, nabavijo za 5€ in plačajo s kartico.
smirk-1.gif
Ne vem no, jaz se ne bi počutil dovolj "varno", če bi samo s kartico okoli hodil.

cash-wad.jpg

grin1.gif
)
Lepo šop bankovcev v žep, če jih je preveč, jih lahko zategneš z gumico in to je to.
grin1.gif

predstavljam si tudi enega čapca, ki tako denar nosi okrog, da ja vsi vidijo kolk ma dnarja
hysterical-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ah jeb.at ga pol. jest hocem tisto v linku.... no, pa sej sm jo že naroču. spet.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
smile-1.gif

smirk-1.gif

cash-wad.jpg

grin1.gif
)
grin1.gif

predstavljam si tudi enega čapca, ki tako denar nosi okrog, da ja vsi vidijo kolk ma dnarja
hysterical-1.gif
Čapca? Jaz pa obrtnika.
tongue-1.gif

No, saj takih je polno. So prav hecni, kupuje neke malenkosti za deset, dvajset evrov, potem pa iz takega šopa, polnega dvestotakov in petstotakov prav počasi išče drobiž. Ne vem, koga proba impresionirat, trgovko ali upokojenca v vrsti.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Jaz imam tudi večkrat po nekaj 1000eur, ampak jih imam lepo v denarnici. En folk se pa trese če ima več kot 100€ v žepu, le zakaj ?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz imam tudi večkrat po nekaj 1000eur, ampak jih imam lepo v denarnici. En folk se pa trese če ima več kot 100€ v žepu, le zakaj ?

jaz ponavadi nosim vsaj 100€ za sabo, do nekje 300€, več mi je že neprijetno oz. ne tolk neprijetno kot nepotrebno, ker itak ne kupujem spontano za take denarje, če pa že kaj kupim imam pa itak kartico

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

jaz ponavadi nosim vsaj 100€ za sabo, do nekje 300€, več mi je že neprijetno oz. ne tolk neprijetno kot nepotrebno, ker itak ne kupujem spontano za take denarje, če pa že kaj kupim imam pa itak kartico

hysterical-1.gif