Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Tapravi dedci mamo vse v varžetu.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hja... jest dost plačujem s kartico, ker se mi če imam pri sebi denar, se mi zdi, da ga prehitro zapravljam...
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Meni ni jasno, kako lahko nekateri ves čas plačujejo s kartico. Grejo v trgovino, nabavijo za 5€ in plačajo s kartico.Ne vem no, jaz se ne bi počutil dovolj "varno", če bi samo s kartico okoli hodil.
(samo predstavljajte si, da so evri)
Lepo šop bankovcev v žep, če jih je preveč, jih lahko zategneš z gumico in to je to.
Čapca? Jaz pa obrtnika.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Meni ni jasno, kako lahko nekateri ves čas plačujejo s kartico. Grejo v trgovino, nabavijo za 5€ in plačajo s kartico.Ne vem no, jaz se ne bi počutil dovolj "varno", če bi samo s kartico okoli hodil.
(samo predstavljajte si, da so evri)
Lepo šop bankovcev v žep, če jih je preveč, jih lahko zategneš z gumico in to je to.
predstavljam si tudi enega čapca, ki tako denar nosi okrog, da ja vsi vidijo kolk ma dnarja
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz imam tudi večkrat po nekaj 1000eur, ampak jih imam lepo v denarnici. En folk se pa trese če ima več kot 100€ v žepu, le zakaj ?
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz imam tudi večkrat po nekaj 1000eur, ampak jih imam lepo v denarnici. En folk se pa trese če ima več kot 100€ v žepu, le zakaj ?
jaz ponavadi nosim vsaj 100€ za sabo, do nekje 300€, več mi je že neprijetno oz. ne tolk neprijetno kot nepotrebno, ker itak ne kupujem spontano za take denarje, če pa že kaj kupim imam pa itak kartico