Euro Denarnica...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
torej, lansko leto sem kupil v MK (mladinska knjiga) denarnico, katera je imela notri plastični vmesnik za euro kovance. Bili so predalčki za 2,1,0,50,... eure. Zdej sm jo izgubil, in v MK jo nimajo več. A jih je kdo še kje vidu? je pa zelo podobna tej...
EDarila
sam tale se mi zdi mal draga! Mislim da je bila v MK ceneje...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
a na pošti misliš, da bi jo dobu? a si jo že vidu, al se ti samo zdi, da bi jo lahko imeli?

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Ej, jz pa tega nikol nisem štekala...zakaj met dve denarnici, sej maš v eni drobiž, pa najprej tja pogledaš, ne pa tko k včasih, k je bil predalček za drobiž bolj dekorativne narave.

Sorry za off (ni se to spraševalo), pa še kliknilo mi je, da je moški pisal....

Nazadnje urejeno:

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a na pošti misliš, da bi jo dobu? a si jo že vidu, al se ti samo zdi, da bi jo lahko imeli?

če rečem da sem videl točno tako se bom zlagal....
videl sem en kup denarnic....na tak in drugačen način z napisi EURO denarnica.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
vprašal sem, ker imam doma samo tisto plastiko ki jo vstaviš v gostinsko denarnico...

B81

22. jul 2007
37.723
10.987
113
Tole sem kupil, ko so evri ven prišli. Ker ne nosim po žepu, ampak v jakni, je še vedno, kot nova. Kolegu sem jo tudi naročil, pa se mi zdi, da je bolj mehka od moje, ne vem. Dal sem pa zanjo okoli 35 eur.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
zato ker se v navadnem "drobižniku" kovanci spodaj naberejo in pol pride denarnica 5cm debela! v tej so pa lepo en na drugem pa nikoli ne denarnica debelejša kot pač je. razen če imaš ful bankovcev, kar je pa itak redko...

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
mah...kovancev nimam velik, bankovcev tud ne...zaenkrat prisegam na plastiko za nakupe, denar je pa za kofe in te stvari, tle pa ne rabiš ful prostora v denarnici.
največ prostora v denarnici itak zasedejo kartice....za vsako sranje je že svoja,

Sam...tud drobižnika nimam, ker mam redko več kot ene 7 kovancev pri sebi. Vedno najprej kovance naprej dajem.
Centi mi gredo pa na živce, ker od njih vse skup nič ni.

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Neki že, neki, sam velik pa ne
smile-1.gif

150 kovancev, k grem na kofe....ene 500 za kosilo....to rabim že dodatno torbico za drobiž, ne sam tošla
hysterical-1.gif

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Jaz se nikakor ne morem navaditi na € kovance in uporabo dveh oziroma prilagojenih denarnic. Še vedno uporabljam klasično/staro denarnico kovance, ki se mi naberejo čez dan pa vsak večer zmečem v hranilnik. No ja pravzaprav imam kar kozarec od kompota in v pokrov zarezano luknjo. Vsake tri mesece ga spraznim (v polnem se nabere vedno več kot 200,0€) in si za tisti denar privoščim kašno neumnost, ki si jo drugače ne bi.