Koga pa?
mal jih poslušaj, pa boš takoj videl o kateri je govora.
Koga pa?
Nisem zasledil, da bi katera bla primerna za ta izraz,.saj pravim, niti joveva.mal jih poslušaj, pa boš takoj videl o kateri je govora.
z 1,25% gledanostjo svoje televizije.Ok zali je seveda pomagal ata...
Ker?žal mi je za gregorčiča...to pa je tudi to.
pa sej veš, smo bolj za nove obraze, dokazano glupi pač ne potegnejo.Zanimivo da vas moti Joveva, ne moti pa vas Zala, ki se je zadnje dni dobesedno razkazovala.
PS: a je komu jasno kako je Zver tako visoko, ker se ne spomnim, da bi ga kje v zadnjih 14 dnevih videl.
Ne, ker je predsednik in vodi državo. Ni ravno ok, če ima predsednik težave z realnostjo.Kaj je precednik pričakoval je njegova stvar.
Zanimivo, da tega nihče ne omenja ...
z 1,25% gledanostjo svoje televizije.
Ravnokar poteka parlamentarna preiskava z idejo da ni logične razlage zakaj bi podjetja oglaševala na televiziji s tako bizarno nizko gledanostjo.
Se vedno m3nim, da bolje, da gre tamala tja kot hojs... ampak doma bi pridobila vec mladih somisljenikov, kot jih bo tam.z 1,25% gledanostjo svoje televizije.
Ravnokar poteka parlamentarna preiskava z idejo da ni logične razlage zakaj bi podjetja oglaševala na televiziji s tako bizarno nizko gledanostjo.
Ja saj so me ze skregali, da ne bos se ti zacela...gledal sem na popu brejca in kresalko in je omenjal...No dej...
Tebi blizu medij, ali je kateri drug, pa ti tam najdem?
Izbiramo evropske poslance – volišča so odprta | Nova24TV
Ob 7. uri se je po Sloveniji odprlo 2981 rednih volišč in 55 t. i. volišč omnia, volivci in volivke za naslednji petletni mandat izbiramo 9 evropskih poslancev iz Slovenije. Izbiramo med 11 kandidatnimi listami. Glasovati je mogoče za eno listo kandidatk in kandidatov, in sicer tako, da obkrožiš...nova24tv.si
Je bilo pa res pri vseh treba do konca prebrat...
Dejansko res, po drugi strani pa si predstavljaš "to žurko": sama mlada v Bruslju z enormno plačo? Me zanima njena udeležba na sejah po pol leta.Se vedno m3nim, da bolje, da gre tamala tja kot hojs... ampak doma bi pridobila vec mladih somisljenikov, kot jih bo tam.
Ne, ker je predsednik in vodi državo. Ni ravno ok, če ima predsednik težave z realnostjo.