Na drugi strani pa referendum o evtanaziji pritegne volilce desnih strank.Če malo pomisliš. Referendum o travi je bil precej strateški - liberalci so prišli volit, ti pa verjetno ne volijo konzervativnih/desnih strank. ....
Na drugi strani pa referendum o evtanaziji pritegne volilce desnih strank.Če malo pomisliš. Referendum o travi je bil precej strateški - liberalci so prišli volit, ti pa verjetno ne volijo konzervativnih/desnih strank. ....
Golob lahko odstopi, če želi. Saj tudi Šarec je in Cerar. Kaj sledi, smo pa že videli.Golob ne more razpustit parlamenta in razpisat volitev - to pa upam, da veš; ostalo pa se kar strinjam.
V bistvu pri nas nihče ne more samostojno razpustit parlamenta, sploh pa ne v treh tednih organizirat še volitve.
Mimogrede 100M na letni ravni za stanovanja je špuk v morje.
Mogoče je to bolej za slovensko politično sceno. Bo na parlamentarnih volitvah lahko privlekel še SLS notri. Na EU volitvah se kaže, da SDS in NSI nista nič kaj izgubila zaradi SLS. Novo bazo je aktiviral.žal mi je za gregorčiča...to pa je tudi to.
Seštel vse glasove, tudi neuvrščenih"Golob: Leva sredina je dobila več glasov kot desnica."
Kako je to izračunal?
Torej moj post:
"Malo se nazaj drzi, da ne bo kakega sranja...dobronameren nasvet."
si ti razumel kot "drzi se nazaj, ali pa"
Kaj se dogaja s tabo?
Kaksna je to toleranca, da eno kar z lufta oznacis za prasicko?
Preprosto, JJ je dobil toliko in toliko, vsi ostali, tudi tisti ki niso prišli volit pa so proti JJ. To je ja vsem jasno."Golob: Leva sredina je dobila več glasov kot desnica."
Kako je to izračunal?
In tu je odgovor, zakaj vedno novi obrazi. Holob se je ispel, oziroma povprečno inteligenten narod ga je spregledal.SDS tudi v teoriji ne more več dobiti, to je njihova pirova zmaga
Bojim se da:Edino Gregorčič je material, za katerega upam da ostane v politiki in se posveti volitvam čez 2 leti.
če gledaš za kaj dvigujejo roke v eu parlamentu, so tu nekje ja.SDS je leva sredina
vse je šlo tako skrajno levo, da je SDS že leva sredinače gledaš za kaj dvigujejo roke v eu parlamentu, so tu nekje ja.
Ravno včeraj sem bil v Dachavu. Drv še ne cepajo tam zaenkrat... Tako, da levičarji so vedno bolj bolani. Saj sem omenil Tanjino izjavo...aja, pa še nevtralnost medijev; Že ene 100x danes sem prebral skrajna desnica...... taki naslovi, kot da je dolfi že v EU parlamentu
Ma ne glih. Dejansko so od vedno neka čudna mešanica levega in desnega.vse je šlo tako skrajno levo, da je SDS že leva sredina
"Golob: Leva sredina je dobila več glasov kot desnica."
Kako je to izračunal?