Enota za hujše kršitelje CPP

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.509
7.701
113
lej ekstreme mas povsod, sej je tud kakemu policaju verjetno ze kdaj roka zdrsnila pa ni bilo potrebe...

Dejansko so to vedno korektni ljudje ker vedo da so prometniki korektni do njih. Ker skor pri vsakem najdes kake prekoracitve na tahografih itd kazni so pa po nekaj 1000 eur ... Sicer s kamioni nimam opravka in te zadeve poznam bolj za vzorec ampak vsi povedo isto - da so kamionarji prijazni ljudje
smile-1.gif

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Gostinec ne sme točit alkohola vinjenim.

Po dveh pirih nisi pijan, in po moje tudi ne hujši kršitelj CPP.

Gre se za to, da so obični inkasanti, da pa bi naredili red npr. pri ciganih si pa ne upajo.
To so samo izgovori za kršenje pravil. Itak vsi, ki plačujejo kazni, stalno pišejo, da kaznujejo samo tiste, ki malenkost prekršijo pravila, večjih kršiteljev pa ne. In seveda vsak tak kršitelj sebe prišteva med manjše kršitelje.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Brezveze.

pri nas se zadeve porihta "na roke".

Nazadnje enega, ki je jebal tovornjakarje.
evil.gif
A se ti to ne zdi primitiven način reševanja problemov? Ciganski način reševanja?
Je na vašem koncu že kdo pomislil, da ne bi šel pijan za volan ali pa je to že znanstvena fantastika?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
BMK

Glej, pobčk je komaj priplezal čes srednjo šolo, enkrat je celo kipnil.

Potem je šel za policaja in jebal lokalne tovornjakarje.

Saj v bistvu se mu ni nič hudega zgodilo, le prestavili so ga drugam na lastno željo.
evil.gif

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Mi lahko poveš, kako jih je jebal? Me res zanima. Si je zmišljeval prekrške ali pa so ga res srali?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Saj je že Apollo napisal, zakaj so tovornjakarji najbolj prijazne "stranke".
grin1.gif

Drugače pa, na dreiakserju recimo, je hitro kaka kila peska preveč...

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Za kakšno kilo najbrž ni pisal kazni, knede? Kako pa je stehtal kamion? A niso za take stvari posebne policijske enote?
Glej, glede na to, da imam v službi precej opravka tudi s kamionaši, me boš težko prepričal, da ne vedo, da so naloženo preko svoje nosilnosti. So kar konkretni Mutibariæi.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Pa dobro, kila je bila mišljeno sarkastično.
tongue-1.gif

Zdaj tega niti ni več, ker gre iz kamnoloma na vago, prej pa so nalagali kolikor je šlo gor.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.509
7.701
113
Problem je ker ponekod nalagajo nakubaturo, vsaj kot je bilo meni razlozeno. On pac ve kok kubikov je ce ma polno kiblo in ce mu nekdo naroci 20 kubikov jih 20 tudi pripelje. Tezava nastane ce je pesek moker (tko mi je blo razlozeno, ne spoznam se na to) in majo takoj prevelko tezo.

Ampak nisem mislil teh napak. kamionar more met za 3 tedne nazaj tahografske vlozke (ce ma analognega). In cisto clovesko je, da kdaj vozis 10 minut dlje itd.... ceprav ponavadi odkrijes nepooblasceno odpiranje tahografa oz sum na magnet. V glavnem redki so, ki majo vse po reglcih. Ker lahko vse stima pa ma na koncu gasilni aparat ki mu je potekel rok pregleda... Ampak ok za te zadeve se ne kaznuje. Pr tahografih pa hitro.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.555
5.689
113
Se prav kadar je bil moker si ga dubu manj...kadar je bil suh pa več
17758-icon_confused.gif

Mora bit pa mudonja tale šoferđija da te upa tkole guzit
evil.gif

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Jebat ga.

0-16mm npr. ne moreš dobiti drugače, kot po "uradni" poti.

Saj mi je dal račun, zakaj bi n mene guzil.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Lani sem porabil vsaj 10 kamionov peska, pa je bilo vse na tono.
Jaz sem ga pa vedno na kubik naročal.
No, saj nategnili so verjetno tako tebe kot tudi mene.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Se prav kadar je bil moker si ga dubu manj...kadar je bil suh pa več
17758-icon_confused.gif

Mora bit pa mudonja tale šoferđija da te upa tkole guzit
evil.gif
lej... dej v neko posodo polno peska.... potem pa ta pesek v tej posodi polij z vodo... pa boš ugotovil, da je kar nekam skupaj zlezel...
ali obratno... osuši moker pesek, potem ga pa prelagaj, da se osuši in bo kar naenkrat mal večji kupček....
grims-1.gif

kot tisti vic... kaj je težje ...kila slame al kila železa.

Sej normalno, da se naroča na kubik.... sej kamionar pa ve, kolko je težki kubik ali 5 kubikov peska ... približno... suheha in mokrega... tako je vsaj men zmeraj povedu... pa je štimalo približno. .. je pa problem, če bi moral za nekaj malega še eno furo naredit... takrat pa menda prvo mal prekoračijo .. no ..

Nazadnje urejeno: