Enota za hujše kršitelje CPP

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Gostinec ne sme točit alkohola vinjenim.

Po dveh pirih nisi pijan, in po moje tudi ne hujši kršitelj CPP.
Jah, kokr kdo!
Jst recimo, popijem pir 1X na 3 mesce sem po šihtu (lačen) spil 2 smajla "ker je sodelavc mel RD" pa sm prvič vidu 4 pasovnico v Slo
evil.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.420
1.272
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
No vendarle, da so kaj takega začeli počet. Je bil že čas.
In ko spiješ dva ali tri pire pač ne moreš več za volan. Ali ne spit pirov, ali pa si organiziraj drug prevoz.

Po 3 pirih se pa 90kg ded ja lahko pelje domov. (v kolikor jih ni spil v petih minutah)

Jaz sem po hajnikenu (0,33) 5min po zadnjem požirku dunil 0,03, sepravi po treh pirih nemores čez 0,25 videt,
dok si jih pil v normalnem tempu in si tisti dan tud nekaj jedel...

3, 5, whatever. Če si čez 0,5 po starem nimaš kaj iskat za volanom. In ravno tako ne, če si pod, ampak nesposoben vozit.
Če si ziher, koliko lahko popiješ, da boš še OK, izvoli. Jaz tudi občasno deci dobrega rdečega ob dobrem kosilu. Za to sem ziher, da sem OK. In me lahko mirno gleda policaj v gostilni in mi da pihat ko se odpeljem.
Če bi hotel spit liter, bi šel s taksijem. Če to ni mogoče, pač ne piješ. Pa kaj je tu tako težkega za nekatere (Patriot&Co)???Če se ne moreš vzdržat, sodiš v institucijo, ne pa za volan.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Saj finta je, da se večina ne more vzdržat.
Zvoniti (pridigati) po toči pa kot vemo nima učinka.
(v tem primeru niti pred)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dejmo ponovit.
prav ej, da s ejih spravi s ceste. je pa totalno neprimeren način špijuniranja. če pa je primeren, ga pogrešam v vseh drugih segmentih družbe.

mamilaši, posiljevalci, pedofili, tajkuni, lopovi

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Saj razlagam, da je to najlažji način da kasirajo. Poleg radarjev seveda.

Tajkune, lopove, cigane&Co pa raje zaobidejo, ker enostavno nimajo jac.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja..a je problem anjd..tkole pošpijunirat na mašah pred volitvami, referendumi..sej veš..molk, nagovarjanje..

al pa mogoče pošpijunirat med delitvijo pomoči..
al pa ob raznuih stečajih..

ne..to je udba z malo. uni so mel jajca, pa so..kao neprijatelja, spravljal v arest, na goli otok. ti majo sovražnika v pijančku..ker drugim itak nilč ne upajo.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne..to je udba z malo. uni so mel jajca, pa so..kao neprijatelja, spravljal v arest, na goli otok. ti majo sovražnika v pijančku..ker drugim itak nilč ne upajo.
Točno tako

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
mogoče ta tvoja teorija drži, dokler ne srečajo pijanega policista oz le ta ne povzroči nesreče...
takrat policajčki ne obvladajo več standard procedure.... V najslabšem primeru gre prisilno v pokoj...

Poznam enega krimiča, ki sva se kot motorista peljala iz motozbora (Medvode)... jest bi sigurno napihal, pa me je kolega (ki je bil še bolj nabit), reku dej ne paničar, bom jest uštimal, če naju bojo ustavl....

tko, da je resnica bolj klavrna pr vas....

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
ksz...
Kako pa naj gostinec oceni, kdaj je gost toliko pijan, da mu ne sme dati alkohola?
Resnična prigoda izpred 15 let nazaj:
V moj bife tip ni imel vstopa, ker je ali delal pizdarije ali ni imel keša ali pa je bil mrtvo pijan, ponavadi pa vse troje naenkrat. Enkrat pa je prišel, me kulturno vprašal, če lahko dobi pivo, pokazal denar in se mirno usedel za mizico k drugemu gostu, kjer sta potem mirno debatirala. Jaz sem mu prinesel pivo, nakar čez nekaj minut uletita dva policaja, ga legitimirata in nekaj zapisujeta. Potem pa sta še mene poklicala, pobrala moje podatke in na moje vprašanje, zakaj, odgovorila, da bom šel k sodniku za prekrške, ker sem postregel alkoholno pijačo vidno vinjeni osebi...
bonk.gif

Kasneje sem izvedel, da je demoliral lokal v bližini...
evil.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
baje, da policaji znajo vse...

mamo enga v sorodstvu, tko da ti povem iz prve roke.....

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Kolega je prejšnji teden (na)pihal.

V marici je policaj imel spisek avtomobilov, ki večkrat stojijo pred gostilnami...

Tako da pingvini res obstajajo.
jezen.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.509
7.701
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Brezveze.

pri nas se zadeve porihta "na roke".

Nazadnje enega, ki je jebal tovornjakarje.
evil.gif

Bomo pogledal za pol leta nazaj keri kamionarji so bili pa bos cez eno leto povedal ce se vozijo. Sicer pa so kamionarji najbolj prijazne stranke v cpp postopkih. Ker tocno vedo da noben nima vsega po predpisih.

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
pijančkam treba izpite vzet!!! Če jih ne skrbijo otroci in žena doma naj jih vsaj skrbi kako ne bodo ogrožalo drugih na cesti. Ne toleriram alkohola na cesti in prav je da jih špijuni zjebejo

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Bilo je 6, 7 let nazaj.

Lahko pa ti povem priimek policaja.
evil.gif

Citat:
Sicer pa so kamionarji najbolj prijazne stranke v cpp postopkih.

Ti povem za enega, ki mu je "zdrsnila" noga iz sklopke in je nagazil policijski avto?
evil.gif