Eno simpl Android vprašanje

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Kako bi lahko na Galaxy S pogledal koliko sem do sedaj pokuril? Ker zaradi službe uporabljam net in maile, da telefon kar švica. Kaj dosti se sicer ne sekiram, ker imam Brezmejnih X paket, samo zanima me pa vseeno
wink-1.gif
.

Če si na Mobitelu, dobiš na Marketu aplikacijo Poraba, ki pogleda direktno na tvoj account. Sicer pa imam jaz 1GB paket in nič ne pazim, pa pridem mesečno redko čez 100MB. Seveda sem pa večino dneva na raznih wi-fijih.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
prosim te lepo če mi ti, ali kateri drugi avtonomija fanatik razloži, zakaj je vesoljni problem zvečer dat telefon na polnilec? se pravi namesto vsak drugi dan, ga pač daš vsak dan? predvidevam da živiš na območju, kjer imate elektriko 24/7? da se vam da wifi, push, bt,..., drkat 30x na dan on/off res ne morem razumet

Ker pozabim. Načeloma bi ga filal vsak dan, ampak dostikrat pozabim.
Plus za na pot (večinoma 2 dni) mi ni treba polnilce vlečt (spet: načeloma ga, pa dostikrat pozabim)

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
živiš v zmoti. tudi ko sem imel wifi in bt izklopljen, se je to poznalo mogoče 15% več baterije, se pravi še vedno premalo da bi zdržal 2 dni. Se pravi če ga itak moram filat vsak dan, zakaj potem nebi vse laufalo?

Meni se pozna 20+%. Kar je ravno dovolj, da ne zdrži 2 dni ...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
prosim te lepo če mi ti, ali kateri drugi avtonomija fanatik razloži, zakaj je vesoljni problem zvečer dat telefon na polnilec? se pravi namesto vsak drugi dan, ga pač daš vsak dan? predvidevam da živiš na območju, kjer imate elektriko 24/7? da se vam da wifi, push, bt,..., drkat 30x na dan on/off res ne morem razumet

Ker pozabim. Načeloma bi ga filal vsak dan, ampak dostikrat pozabim.
Plus za na pot (večinoma 2 dni) mi ni treba polnilce vlečt (spet: načeloma ga, pa dostikrat pozabim)

Načeloma ga filam vsak dan, pa imam vseeno še polnilec v avtu, polnilec v službi in dve rezervni bateriji
cheer.gif

gpirman23

Pripravnik
12. sep 2010
405
2
18
Po zacetnem spoznavanju z androidom, bi rad začel znova in naložil tiste aplikacije, ki jih rabim. Zdaj sem jih nalozil malo morje, da sem ugotovil kaj mi sploh ustreza. Kako popolnoma izbrisem vse z telefona, da je tak kot ob nakupu
smile-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik gpirman23 pravi:
Po zacetnem spoznavanju z androidom, bi rad začel znova in naložil tiste aplikacije, ki jih rabim. Zdaj sem jih nalozil malo morje, da sem ugotovil kaj mi sploh ustreza. Kako popolnoma izbrisem vse z telefona, da je tak kot ob nakupu
smile-1.gif

Factory reset + format SD kartic