Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
A vidva sta v JU (Južni upravi v službi) Push meil je fina stvar nisem pa addicted to it berem ko utegnem
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
meni že osnvni 2 zadevi požereta baterijo v 1 dnevu: wifi in blutut. prvi je vžgan vedno zato, ker šparam megabajte, drugi pa za avto
ker kdaj tudi pozabiš.... in se lepo zjutrj zbudiš in je telefon n rdečem.Citat:
Uporabnik Steve pravi:
prosim te lepo če mi ti, ali kateri drugi avtonomija fanatik razloži, zakaj je vesoljni problem zvečer dat telefon na polnilec?
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
V enem mesecu cca 40mb. Vecinoma sem tako ali tako v dosegu kaksnega WiFija.
Citat:
Uporabnik Qmi pravi:
zadnji...
Tisti, ki redno uporabljate widgete, dostop do maila...koliko mb podatkov na mesec skurite?
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
A vidva sta v JU (Južni upravi v službi) Push meil je fina stvar nisem pa addicted to it berem ko utegnem
Jaz isto do 500mb: maili (brez priponk), dosti browsanja, pa updejti in prenosi novih aplikacij, sync mailov, vremena, koledarja, fbja, twiterja...Citat:
Uporabnik Qmi pravi:
zadnji...
Tisti, ki redno uporabljate widgete, dostop do maila...koliko mb podatkov na mesec skurite?
Jaz čekiram online na moj.mobitel.si in na moj.simobil.si lahko si daš pa gor enega izmed mnogih števcev podatkov.Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Kako bi lahko na Galaxy S pogledal koliko sem do sedaj pokuril? Ker zaradi službe uporabljam net in maile, da telefon kar švica. Kaj dosti se sicer ne sekiram, ker imam Brezmejnih X paket, samo zanima me pa vseeno.