odvisno kaj je normalna uporaba???
imel sem 5800, imam sedaj med drugim tudi galaxy s in oba ta telefona zdržita več kot 3 dni, tudi 5 dni bi šlo. Samo sedaj je spet odvisno kaj delaš s telefonom, recimo pri moji mami bi oba držala 5 dni, ker opravi samo par klicev in par sms-ov na dan.
Pri nokiji si moral ful pazit na procese, uporabljal sem killme in pobijal procese, tudi kamerca po izklopu jeostala noter. ZAnimivo je, da pri nokiji mi je ful zrlo baterijo, če sem imel dosti procesov v ozadju (v ramu), ta android je pa res nekaj finega, v ramu stoji, cpu ne porablja in ko zaženes hop takoj ven. Aja pa wifi pri nokiji je bil izredno potraten, tudi če sem pustil vklopljeno in nisem uporabljal sem opazil, da precej porablja baterijo, pri galaxy pa opazam, da nic ne dodatno pokuri-kot da bi šel v stanje pripravljenosti.
Sam imam precej widgetov (2 x vreme, koledarji, opravila,...) nastavljeno imam sinhronizacijo na ure, ne pretiravam na neke minute, kot nekateri, pa mi zdrži po 3 dni. Dosti uporabljam wifi, bolj manj 3g, pa gps recimo vsak dan po kaksno uro, ko se grem rekreirat.
Ok, če kaksen video pogledam na vlaku, potem itak se zmanjša, normalno.