Eni okrogli bonboni

Mirage

Pripravnik
30. nov 2007
223
10
18
Verjetno misliš Schokoliker bonbone. Par let nazaj se jih je dalo še v Avtriji kupit, zdaj pa jih tudi tam več ni.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Hm, za 505 pa prvic slisim. Se pa spomnim enih trdih od Sumija (tudi vseh moznih okusov), pa kasneje so naredili se ene (tudi trde) SSSshum, kjer se je naredila luknja in je ven stekel "jabolcnik".
smile-1.gif
Se mi zdi, da to celo se obstaja.

še še, pa še vedno so tako dobri
grin1.gif
obstaja pa tudi kola okus

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Za 505 prvič slišiš? To so ja bili daleč najboljši bomboni juge (pa ne samo juge).
hehe, res je....pa bistvo je da so 505 sa CRTOM....eni smo že v tistih časih bli nori na črtice
cheer.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.981
41
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Za 505 prvič slišiš? To so ja bili daleč najboljši bomboni juge (pa ne samo juge).

Ja. A je bila kakšna fora, da so bili samo v določenih krajih ali trgovinah naprodaj (npr. samo Maximarket) ali pa da jih par let niso prodajali? Mogoče bi se spomnil (ali pa tudi ne), če bi videl "originalno" embalažo. Če pogledam obliko tistih na zgornji sliki, se spomnim enih podobnih, ki so bili samo zeleni (verjetno peppermint varianta).

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Na sliki je novejša embalaža. Stara embalaža je bila podobna (rdeča vrečka), dobilo pa se jih je tudi v ovalni pločevinasti škatli s pokrovom. Tista je bila še posebno fancy, jaz sem imel tisto škatlo potem za kulije.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Taka embalaža je bila:

Jaz se sicer spomnim samo vrečk, ampak so bile čisto enake.

Bonboni pa izgledajo tak:

Mislim pa, da so bili splošno dobavljivi. Vsaj za Mercator in Timo vem, da sta jih imela.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.981
41
48
Jp, še nikoli videl ali slišal pred tem.
smile-1.gif
Pa so to zihr prodajali vsa leta? Je bila kakšna reklama na TV LJ?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Kakšna reklama neki, kdo je pa rabil delati reklamo za tiste 5 sort bombonov, ki so bili na voljo. :D