Eni okrogli bonboni

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

Ban
smile-1.gif

Vidiš, pa si bil uslišan.
evil.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
A ti misliš GuGu od Mlinotesta? Najboljši bomboni za zadušit otroke, preizkušeno na lastnih mulcih
wink-1.gif

Ban
smile-1.gif

He, he, oba sta še živa. Tavelkega sem zgrabil za noge in ga dvignil, da smo spravili hudiča iz sapnika. Takrat je padel BAN na te bombone
grims-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Večkrat jih ponudi tamalim pa ne bodo tako hlastali po njih, verjetno hitro jesta, ker sicer oči vse uniči. :D

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Frizbija ne delajo verjetno že 20 let. So bile pa zakon čokolade :D

A se kdo spomni tistih bonbonov z raznimi žganji polnjene? Nimam pojma kdo je bil proizvajalec, če se pa to še kje dobi, bi bila pa čista zmaga. Ti so mi bili že kot mulcu zakon :D

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Kras ima se vedno Griotte pa tiste z marelicnim zganjem katerih imena se ne spomnim... Ali imas kaj drugega v mislih?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Frizbija ne delajo verjetno že 20 let. So bile pa zakon čokolade :D

A se kdo spomni tistih bonbonov z raznimi žganji polnjene? Nimam pojma kdo je bil proizvajalec, če se pa to še kje dobi, bi bila pa čista zmaga. Ti so mi bili že kot mulcu zakon :D

Uh alkoholni bomboni, ti so bili dobri samo zato, ker nam jih mulcem trgovke niso hotele prodati. :D

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Ne, bonboni so bili trdi, notri kot fila pa različne vrste žganja, če se ne motim. Pakirani v navadni vrečki, kot vsi ostali bonboni.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Ne, bonboni so bili trdi, notri kot fila pa različne vrste žganja, če se ne motim. Pakirani v navadni vrečki, kot vsi ostali bonboni.
Tudi jaz se jih spomnim. Sicer mi niso bili preveč dobri, ampak jesli smo jih vseeno.
Najbolj zanič bonboni pa so bili Sarabon. Pri nas jih še psi niso marali, ker so bili taki kiselkasti, mislim da je bil okus ribez. Pa vedno so se nalimali na folijo, v katero so bili zaviti.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
tole je zame še vedno top iz bivše juge
je pa res, da se je malo poslabšala v zadnjih letih ali pa sem jaz se pobolšu

kras-bajadera-lg.jpg
tole se je ornk poslabšal...sam cukr je...
confused-1.gif

eurokrem tablice so zakon
cheer.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Še obstaja.

Pa 'lakše se diše' Bronhi tudi. Samo dandanes ne bi šel več prežvekovati tiste karamele, v jugi smo pač zmazali vse kar je bilo sladkega.

bonboni.jpg

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.981
41
48
Hm, za 505 pa prvic slisim. Se pa spomnim enih trdih od Sumija (tudi vseh moznih okusov), pa kasneje so naredili se ene (tudi trde) SSSshum, kjer se je naredila luknja in je ven stekel "jabolcnik".
smile-1.gif
Se mi zdi, da to celo se obstaja.

Ali pa tole:
evil.gif