Energy Saver Pro

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
a tole smo ze predebatirali?
evil.gif

http://www.saveenergywiser.com/slv/

saj ne bi lepil tega, ce ne bi bila reklama na alter.si

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Mene je malo strah teh, ki so ga probali...kaj za vraga počnejomz el. Energijo da imajo po 150 eur elektrike!?
crazy1.gif

Mi imamo dva gospodinsjtva in porabo izven kurilne sezone cca. 280 kwh...(verjetno to znese okoli 45 eur).

Pamče že..bi jaz videl logikomda stvar vgradiš v el. omarico..a dvomim da je temu tako?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.974
113
pri taščici
Moram potem na računalu oddati komentar (če je možno)zakaj ni možno vrniti izdelka v 15 dneh kot to veleva zakon o varstvu potrošnikov.
Pa še mejl jim napišem na tisti support naslov da bi izdelek vrnil.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.645
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Mene je malo strah teh, ki so ga probali...kaj za vraga počnejomz el. Energijo da imajo po 150 eur elektrike!?
crazy1.gif

Mi imamo dva gospodinsjtva in porabo izven kurilne sezone cca. 280 kwh...(verjetno to znese okoli 45 eur).

Pamče že..bi jaz videl logikomda stvar vgradiš v el. omarico..a dvomim da je temu tako?

Hmm - poveš koliko bojlerjev, skrinj in pralnih strojev "laufa"? Pri nas podobno (dve gospodinjstvi) pa ne pridem pod 13-14 kWh na dan (390-430 kWh/mesec) - bil pa tudi že čez 500 kWh - poraba padla po menjavi pralnega stroja, ene skrinje in enega hladilnika.

Je pa res, da se vedno še kaj "okoli voglov" dela in med drugim občasno laufa tudi 3 fazni cirkular

Aja - pa še nekaj:

Citat:
Uporabnik vincent pravi:

Mi imamo dva gospodinsjtva in porabo ...
10.gif

edit:
Aja - ON TOPIC - prodajalce, ki tole prodajajo, je treba za jajce obesti.

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.100
-8.765
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Moram potem na računalu oddati komentar (če je možno)zakaj ni možno vrniti izdelka v 15 dneh kot to veleva zakon o varstvu potrošnikov.
Pa še mejl jim napišem na tisti support naslov da bi izdelek vrnil.
Komentarja ni možno oddati. No, ti vidiš, da si ga oddal, samo ko pobrišeš piškotke, bo izginil tudi komentar
evil.gif