Na portalu moj elektro. In ne spreminjaj. In ne, ne bodo ti nižali do nule, ker nižajo (ali višajo) glede na pri tebi izmerjne moči (15-min povprečja).Pomagajte prosim meni padalcu. Gledam, da so mi za naslednje leto znižali dogovorjeno obračunsko moč. Kje preverim kako blizu te OM pridem trenutno? Ali mi bodo nižali v nedogled, dokler ne pride na nulo in plačam za vsako prekoračitev?
bolj specifično me zanima za npr. kronotermove toplotne, če je črpalka non-stop v funkciji ogrevanja, se pravi neprekinjeno, v eno dela kompresor, brez stanja mirovanja - razen, ko ogreva sanitarno vodo.Kaj bi rad?
Moj graf za vceraj je takle…bolj specifično me zanima za npr. kronotermove toplotne, če je črpalka non-stop v funkciji ogrevanja, se pravi neprekinjeno, v eno dela kompresor, brez stanja mirovanja - razen, ko ogreva sanitarno vodo.
Je to spodaj ustrezno delovanje? Imam geosondo, zemlja-voda, radiatorje, prva sezona ogrevanja nasploh. Prej smo imeli peč na kurilno olje. lp
Poglej priponko 102482
se pravi se ti vmes izklaplja, oziroma pavzira. Kaj od tega je normalno? Kdo ve?
Nastavis npr. 22 st. na AUTO (pomeni da dela po urniku). Ogrevanje vode daš na ponoči, ko ni problema, če radiatorji postanejo bolj mlačni za tisti čas ogrevanja SV, poleti pa daš na najtoplejši čas v dnevu, takrat porabi najmanj elektrike. Pri Kornotermu naročiš, da se dodatno el. grelo vklopi pri -10 npr... ne da se vklaplja ko mu zapašebolj specifično me zanima za npr. kronotermove toplotne, če je črpalka non-stop v funkciji ogrevanja, se pravi neprekinjeno, v eno dela kompresor, brez stanja mirovanja - razen, ko ogreva sanitarno vodo.
Je to spodaj ustrezno delovanje? Imam geosondo, zemlja-voda, radiatorje, prva sezona ogrevanja nasploh. Prej smo imeli peč na kurilno olje. lp
Poglej priponko 102482