EnaA in gotovina ob prevzemu

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.972
40
48
A so pri EnaA ukinili možnost plačila z gotovino ob prevzemu? Dopuščam verjetnost, da je to zaradi dacarjev, ampak tudi manjši ponudniki to še vedno omogočajo. Po telefonu so mi rekli, da te opcije ni več, pri plačilnih pogojih na spletni strani je še vedno navedeno.
confused-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.690
9.904
113
40
MB
Se pravi oni sami so ti rekli da placilo z gotovino ni vec mogoce, ti pa zdaj se enkrat preverjas ?
grin1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.972
40
48
Saj egzekli to sem že dva- do trikrat naredil, da sem zadeve potem kupil nekje drugje.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.972
40
48
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Se pravi oni sami so ti rekli da placilo z gotovino ni vec mogoce, ti pa zdaj se enkrat preverjas ?
grin1.gif
Ja, žal z borci v prvi bojni vrsti (beri: raznorazni kontaktni centri) nimam lih dobrih izkušenj glede zanesljivosti informacij, ki jih "podajo". :D

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
NI RES---sem ravno danes dobil paket brez vsakega doplačila .

Sicer sem dobil z dostavo DPD imaš pa prav da je z drugačno dostavo pošte slovenije zaračunan njihov strošek z plačilom gotovine kot si navedel. Ja pa smo zopet pri monopolistu ki mu je interes samo dobiček.

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.561
1.786
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik retro pravi:

Sicer sem dobil z dostavo DPD imaš pa prav da je z drugačno dostavo pošte slovenije zaračunan njihov strošek z plačilom gotovine kot si navedel. Ja pa smo zopet pri monopolistu ki mu je interes samo dobiček.
Matr me razpi.zdi tako nakladanje!!!
Kot prvo, pošta NI monopolist!!! Kaj hudiča je potem DPD GLS, če ne konkurenca!?
Strošek, ko ti poštar prinese paket pa ni strošek dostave 0,99€, ampak je 1,05€ za nakazilo denarja, ki ga daš poštarju in ga pošta nakaže pošiljatelju. Kot da bi plačal položnico na pošti, isto s.ranje. Ampak ne, pacienti se najdeteše miljontič to razlagam. Pa pejte k konkurenci, če vam pošta ni všeč!!! Aja, konkurence ni, če je pošta monopolist.....

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Še enkra poudarjam da večjega monopolista na slovenskem tržišču kot je pošta slovenije NI !!Dnevno imam opravek z pošto in točno vem koliko se za kaj plačuje,torej mi ne moreš oæitati da sem nepoučen.

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
471
27
28
44
MB
To so dobro opcijo naredili z DPD..pa še paket pripeljejo prej kot PTT pol bi pa še računali..

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Še enkra poudarjam da večjega monopolista na slovenskem tržišču kot je pošta slovenije NI !!Dnevno imam opravek z pošto in točno vem koliko se za kaj plačuje,torej mi ne moreš oæitati da sem nepoučen.

Za paketne pošiljke imaš ponudnikov kolikor hočeš.

netko

Guru
25. jul 2007
6.977
2.264
113
letno smo imeli cca 100000 eur poštnine med 20000 in 30000, seveda smo te stroške poizkušali nižat z izbiro alternativ in lahko rečem sledeče. nihče Pošti ni prišel niti blizu saj tisti ki so izgledali cenejši so imeli zanič storitve na koncu smo se vedno spirjaznili z realnostjo od pošte dobili še kakšen procent nižje in v miru živeli z zavestjo da bodo paketi prišli tja kot treba v stanju kot treba če pa kaj ni šlo kot bi moglo smo dobili pa vrnejene odškodnine... skratka vsi ostali ponudniki temu nikoli niso prišli niti blizu in takoj ko si jim dal kaj več kot 5 pošiljk je bilo vse narobe, da ne govorim o poslovnih strankah kjer niso imeli niti ustreznega odnosa... skratka monopolist gor ali dol storitve so na nivoju in pri količini tudi cenovno opitimalni

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
471
27
28
44
MB
najbolši so itaq gls ko pripelje zadnji ob pol dveh robo pa mu jebem fse po spisku pa bi se še kregal nazaj..

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Jaz z DPD pa UPS nimam slabih izkušenj. Pošta je pa dobra samo za listke talat. Še pritožit se moraš, da je malo bolje a je kaj kmalu isto.

netko

Guru
25. jul 2007
6.977
2.264
113
reči dpdjevc ali pa glsovcu naj ti pripelje robo ob 17.30 ker takrat prideš iz službe ali pa do 6.30 ker takrat greš v službo

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
461
41
28
Citat:
Uporabnik retro pravi:

Imaš prav. Če izbereš Pošto Slovenije ti Mimovrste zaračuna 0,99€ (gotovina ob prevzemu). Če pa izbereš DPD ti ne zaračunajo za gotovinski prevzem.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Netko, saj privat je drugače kot pri firmi kjer ti dajo popust na storitve, vaši firmi je tako boljše ker nekatere storitve imate tudi 50 in več procentov nižje kot fizična oseba, tako da so manjše priporočene pošiljke s storitvijo zelo zasoljene z ceno in ti zaračunajo vsak dekagram teže.Še vedno trdim da je kljub storitvam pošte ki imajo dobre vendar drage storitve še vedno nekaj drugih ki imajo iboljše storitve -konkurenčne.Pošta je še vedno monopolist ki žanje kjer more.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.561
1.786
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Netko, saj privat je drugače kot pri firmi kjer ti dajo popust na storitve, vaši firmi je tako boljše ker nekatere storitve imate tudi 50 in več procentov nižje kot fizična oseba, tako da so manjše priporočene pošiljke s storitvijo zelo zasoljene z ceno in ti zaračunajo vsak dekagram teže.Še vedno trdim da je kljub storitvam pošte ki imajo dobre vendar drage storitve še vedno nekaj drugih ki imajo iboljše storitve -konkurenčne.Pošta je še vedno monopolist ki žanje kjer more.
A ti kdaj prebereš kaj si napisal?
stupid-1.gif