Da se nisi peljal od Radovljice do Moby Dicka nikjer več kot 70 ti ne verjamem. Drugače pa je od Radovljice do Kranja samo nekje 4 km take ceste da lahko brez prekrška pelješ 90..
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Mu blendam, trobim, nič... Spet poblendam. Nič. Prižgem dolge luči, držim trobljo....
Skratka, Mahoney, zakaj policija ne počne na cestah drugega kot meri z radarji??? Sploh Kranjska, kolikor sem videl...
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Skratka Mahoney, kdaj bo policija ukrepala proti takim, ki nepravilno uporabljajo trobljo in luči?
Pa proti živčnim voznikom, zaradi teh se zgodi pomoje kar največ nesreč.
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
Prehitiš 3, 4... Ne moreš biti pa skoz na levem pasu![]()
A ti tudi nonstop voziš 120 po prehitevalnem in hkrati sploh ne veš, čemu služi prehitevalni pas? Se mi je zdelo...Citat:
Skratka Mahoney, kdaj bo policija ukrepala proti takim, ki nepravilno uporabljajo trobljo in luči?
Ja, tud jest vozim 120-130 po prehitevalnem, in se tud slučajno ne mislim umikat desno in vrivat med kamione zaradi živčnih divjakov z ofenzivno vožnjo in jim omogočat vožnje nad 130km/h. Hitrost ubija. Kar naj vozijo za mano po predpisih.Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
A ti tudi nonstop voziš 120 po prehitevalnem in hkrati sploh ne veš, čemu služi prehitevalni pas? Se mi je zdelo...Citat:
P.S.: Tu živčnost ne igra nobene vloge, ker živčnosti ni, ampak samo jeza, skratka le mimo počasneta na prehitevalnem bi rad prišel...
A si ti maloCitat:
Ja, tud jest vozim 120-130 po prehitevalnem, in se tud slučajno ne mislim umikat desno in vrivat med kamione zaradi živčnih divjakov z ofenzivno vožnjo in jim omogočat vožnje nad 130km/h.
Tako govori kar nekaj starejših, ki jih poznam, pa zato vozijo 30 po naseljih in 50 izven naselja... Pa seveda na rondojih po zunanji špuri okrog in okrog.Citat:
Hitrost ubija. Kar naj vozijo za mano po predpisih.
Ko pa je na desni prosto, potem se pa umaknem.
Pa kaj misliš da si, da bi se ti morali vsi umikat in puščat naprej?
Tempomat in imaš zadevo rešeno. Pol si moraš pa samo še vse tri špegle pobarvat s črno, da ne vidiš, kako te zadaj vozeči naskakujejoCitat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Ja vprašanje je, če kdo sploh vozi po omejitvah ...
Tam, kjer sem jaz doma, je ena cesta, ki vodi do ormoža ali ljutomera - do obeh je razdalja 11km- in povsod je omejitev 50kmh, četudi so hiše nastrelane ... v enem naselju je po par hiš skupaj, v drugem pa ena ali dve, ampak omejitev je 50kmh ... Tam se noben ne vozi po omejitvah, ker bi komot lahko bila 90 ali pa 70 kmh omejitev ...
Ni retardiran samo Kranj, kot praviš, ampak kar cela Slovenija ...
Polno je takih cest po Sloveniji, kjer bi se lahko komot peljal 70 ali 90, pa kar 50 pribijejo .. potem pa so same ravne ceste pa hišice tu pa tam kakšne ... in vprašanje je, kdo bo zares vozil 50., če 70kmh lahko brez kakšnih težav voziš ...
Sicer pa ... če si potrpežljiv voznik, te nobena omejitev ne razpizdi ...