Ena R8 manj - Celovška

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.332
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Takole so ga pa naložili

http://www.cluboz.si/download/23072009009.mp4

a to je lavrenčič snemu?
grin1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Razumi da sta sedaj na območju šiške dve patrulji. Ki se ukvarjata še z marsičem drugim kot pa z neko prometno kjer je udeležen en sam voznik.
Res? S čim pa? S polnjenjem vampov v Tivoliju? Sestra jih je namreč včeraj zaradi vloma/kraje poklicala ob 12.05, pridrveli so pa "že" ob 13.45. Naj samo omenim, da se je zadeva zgodila le malo prej in je bil storilec najverjetneje še v bližini in bi ga lahko prijeli.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Ne recimo ena je lahko po skupnih nalogah v centru in ostane samo še ena. Ki obravnava družinsko nasilje pri prijavitelju doma. In storilec pri tvoji sestri ni bil vec v objektu. Ali je bil v blizini ali ne je ugibanje, ce se ne blokira okolice pa je verjetnost prijetja majhna. ker ga verjetno nihce ni videl in se niti ne ve koga se isce.

ma lej jaz te razumem da si razkurjen do amena ko ti vlomijo in eno uro in pol cakas policijo ampak zal je to odraz kadrovskega primankljaja. Pa upam da kej iz stanovanja kdaj nazaj dobite. Ce je serijec se ga bo ze dobilo.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Po slikah je težko reči, ampak če je potrgalo samo roke in je zgornje vpetje na šasiji še celo in nezamaknjeno, potem kupiš spodnjo in zgornjo roko (mogoče še kak končnik) + plastiko + havba (najbrž je aluminij - to se nima več kaj klepat), vse skupaj ene 10k EUR pa si spet na cesti.
wink-1.gif

Če ga razbitega proda za 15k, ga takoj kupim in popravim.
grin1.gif

He,he za 15 jurjov.........
Jaz sem imel nagledanega enga ki je imel 5x vec skode pa se je vedno imel ceno 40T eur.
Deli pa imajo tako ceno da na rit pades. Trenutno rihtam en malo boljsi voz, pa me glava boli ko nabavljam dele.