SevedaCitat:
Uporabnik mistique pravi:
lanos ločuje, odvaja pa ne. Seveda, nima pojma za koliko se je v zadnjih letih znižala cena komunalnih storitev na račun njegovega ločevanja in za koliko bodo šle cene gor zaradi pasjih drekov v kantah...
SevedaCitat:
Uporabnik mistique pravi:
lanos ločuje, odvaja pa ne. Seveda, nima pojma za koliko se je v zadnjih letih znižala cena komunalnih storitev na račun njegovega ločevanja in za koliko bodo šle cene gor zaradi pasjih drekov v kantah...
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
upam, da bo šlo, zdaj enega davkoplačevalskega denarja, da se po dnk-ju ugotovi, kateri dojenček je to nasral .... in verjetno eden njegovih namazal .....
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Pa dober, kaj je tvoj problem? DA je pasji drek v kanti za smeti a kaj je fora? Resno? Kaj pa bi ti rad, iztrebil vse živlai, da ne bo drekov? Pa še enkrat, kam boš dal otroške planice z drekom mi povej? Ðizs kakšne težave imate eni. Ne, da ni dovolj, da se dreki pobirajo, zdej je narobe ker so v smeteh
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Pa dober, kaj je tvoj problem? DA je pasji drek v kanti za smeti a kaj je fora? Resno? Kaj pa bi ti rad, iztrebil vse živlai, da ne bo drekov? Pa še enkrat, kam boš dal otroške planice z drekom mi povej? Ðizs kakšne težave imate eni. Ne, da ni dovolj, da se dreki pobirajo, zdej je narobe ker so v smeteh
he he .... en ki ne razume slovensko. Moj ni problem nikjer. Imam stvari urejene. Če bi znal prebrano razumeti, bi videl, kje je problem. Pa imaš cucka.
Sem mislil, da bo debata "davek ja, davek ne". Pa je kot ponavadi Sej sem že napisal. Ti si zaradi mene lahko z tem drekom kruh mažeš.
PS: Ne vem, kje ti živiš. Mogoče v Tunguziji ??? Za otroške plenice imamo posebej vreče ali kante. Še nisi slišal, a ne???
noo...vidiš. Sma že bližje. Sam 10 km severno od LJ je očitna neka vukoj..., pri nas so že nekaj let kante z otroækimi plenicami označene. Torej, kdo ima otroke, označi posebno kanto ali posebno vreæo, da komunalci to ločijo. Kako pa kam, pa ne vem. Nimam več plenic.Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ti si začel pisati o tem zakaj se drek meče v kante in da te to moti.
In ja, pri nas, v Mestu 10km severno od Ljubljane, ne poznam ločenih kant za dreke otroških planic. Me pa resno zanima kje to imate. Glede tega imamo pri nas po parkih samo posebne koše po parkih za pasje dreke. Pa dej ko že toliko o razumevanju govoriš...preberi kdaj za sabo v kaj se sploh spotikaš.
Tudi 10 km južneje od une vuko=bine ni videti posebnih kant za pamperske. In če bi bile, bi bile bolj zaradi embalaže kot zaradi vsebine.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Sam 10 km severno od LJ je očitna neka vukoj..., pri nas so že nekaj let kante z otroækimi plenicami označene.
Da.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Pa mi povejte, a je vredu to, da se mečejo navadne smeti (papirčki, žvečilni, embalaže.....itd) v isti koš, kot pasji drek??
Da.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Oziroma, da se pasji drek meče med navadne smeti???
Si mi že povedal, da nimate.Citat:
Uporabnik jekleni pravi:
Tudi 10 km južneje od une vuko=bine ni videti posebnih kant za pamperske. In če bi bile, bi bile bolj zaradi embalaže kot zaradi vsebine.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Sam 10 km severno od LJ je očitna neka vukoj..., pri nas so že nekaj let kante z otroækimi plenicami označene.