Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Če pa upoštevaš, da večina lastnikov psov iztrebke pobira, pa je predlog res gostilniški.
Če bi bilo to res, potem ne bi bilo problema, kaj ne? Realnost je žal drugačna.
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Če pa upoštevaš, da večina lastnikov psov iztrebke pobira, pa je predlog res gostilniški.
Citat:
Uporabnik jekleni pravi:
Morda je problem samo izpostavljena manjšina? Sam obstoj problema še ne implicira večine.
če boš prebral sem pisal za pse, ki so v stanovanjih, ne za hišne domobrance.Citat:
Zakaj bi jest plačeval za nevem kaj, če moj pes po večini serje na mojo travo in drek poberem v moj kontejner
Pa povej, kako bi ti ločil eno od drugih. Tiste, ki pobirajo pasje iztrebke in tiste ki ne. Pa tiste, katerih pasji laježi nikogar ne vznemirjajo in tiste, ki vznemirjajo.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Zakaj bi jest plačeval za nevem kaj, če moj pes po večini serje na mojo travo in drek poberem v moj kontejner, ponavad ga počakam, da se userje doma in greva potem na sprehod. Folk je pa počen ja. Cucek se userje pred koš, kjer štrlijo zastonj vrečke za iztrebke ven, pa se eni naredijo ko da ni nič in pičijo dalje. Ko pa opozoriš, je pa užaljenost na višku. Največja ironija je pa, da med tem, ko pobiraš drek za lastnim psom stopiš v pridelek tujega psa....priceless.
Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
davek na smrdljive stare prdune bi tudi moral biti
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Kaj plačuješ?
Citat:
GORNJA RADGONA – Konec minulega tedna sta mnoge domačine, predvsem ljubitelje živali iz vasi Stogovci, Žiberci, Drobtinci in Podgorje zajela panika in strah. Neznanec je namreč ob lokalnih cestah in sprehajalnih poteh nastavil salame in meso s strupom, domnevno za uničevanje polžev po vrtovih. Po prepričanju veterinarjev lahko zaradi omenjenega strupa, odvisno od količine, pes pogine že v petnajstih minutah, lahko pa trpi več ur, celo dni.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Naraven pasji drekA obstaja tud umeten???
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
ksz
http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/bodite-previdni-s-strupom-za-polze-ubijajo-pse
Citat:
GORNJA RADGONA – Konec minulega tedna sta mnoge domačine, predvsem ljubitelje živali iz vasi Stogovci, Žiberci, Drobtinci in Podgorje zajela panika in strah. Neznanec je namreč ob lokalnih cestah in sprehajalnih poteh nastavil salame in meso s strupom, domnevno za uničevanje polžev po vrtovih. Po prepričanju veterinarjev lahko zaradi omenjenega strupa, odvisno od količine, pes pogine že v petnajstih minutah, lahko pa trpi več ur, celo dni.