Ena o sluzastemu

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Sluzavcu boste še naprej najdražje hotele plačevali
evil.gif

....lahko bi pa imeli tapravo babo v miniki, z globokim dekoltejem, al pa celo mlajšo, ki sicer ne bi smela odpret ust, bi pa zato odprla obleko, ko bi na tujem za denar fehtala.
....ka češ, vaša pravica je da raje vidite deda, ko dobro babo
evil.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.433
2.528
113
SV SLO
Da slišim, zakaj je Turčin tolk boljši od ostalih dveh. Zagovorniki prepričajte me, ker nimam pojma koga voliti, pa do zdaj res nisem opazil, da bi bil Turčin kaj posebnega. Spomnim se da si je privoščil izlet v Capajebo za 86.000€ to pa je tudi vse. Drugo, kar mi je ostalo v spominu je še edino to da ga močno vleče v levo.

Menim, da ga bodo volili vsi, ki pogrešajo čase SFRJ ampak v preteklosti se ne da živeti. SFRJ je za vedno zgodovina. Spomini nanjo pa prav tako. Edino kar je bilo lepo takrat je to, da smo bili mladi in nas ni prav veliko zanimalo za politiko. Kdor je bil v ZKJ je imel vse privilegije ostali pa smo životarili.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zber in pahor sta tudi preteklost.

vprašaj se drugače..v čem sta slabša.

en ma semaforje, pa..kaj že..se ne smomnim une fraze

drug je pa sploh sposoben politik. izkazal se je na mnogih nivojih.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ti pa nam povej, zakaj bi bil Zver boljši od obeh ostalih.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
" Kdor je bil v ZKJ je imel vse privilegije ostali pa smo životarili. ""

aha, zato je Janša tako moledoval, da bi ga nazaj vzeli
sprasujem se.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.433
2.528
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Kdor je bil v ZKJ je imel vse privilegije ostali pa smo životarili.
467716-post_slo.gif

Dalo se je dobro živeti tudi brez članstva v partiji.

Če je pa tvoj stari bil luzer, bi bil to tudi z rdečo knjižico.

Ja, dalo se je dobro živeti na podlagi kreditov, ki jih je izničila inflacija. Te kredite bo nekdo moral vrniti. Prej ali slej. Vse kar nam je bilo dobro je bilo samo zaradi tega, ker smo trošili zelo trošili v naprej in brez tega, da bi imeli kritje. Zdaj je to prišlo ven.

In kot sem predvideval nobene pametne ideje zakaj voliti Turčina razen tega, da je levi in proti vsem ostalim. Mislim, da se teh volitev ne bom udeležil, ker ne odločajo ama o ničemur. Pa glede na to, kaka kriza je mislim, da bi bilo najboljše, da predsednika enostavno ukinemo. Itak ne počne nekaj pametnega in v dobro ljudi. kvečjemu skrbi, da je njemu in njegovi zadnji plati kar najbolj ugodno, kako pa bodo živeli ljudje, ki jim predseduje pa mi je 2222 skrb.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Kdor je bil v ZKJ je imel vse privilegije ostali pa smo životarili.
467716-post_slo.gif

capl, a ti je danes bolje?
ZKJ je še vedno na oblasti, samo butalci tega ne dojamejo
priden.gif

capl..dejva po tvoje prosim

a ti je bolje..ja ali ne.

sej veš..če je okroglu je lapata, če je špičastu so pa vile.

ja, ne

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Isto mi je, samo z razliko, da so otroc na svojem, jst sem si pa v teh letih neke stvari uredil vsaj za silo, tak da mi ni treba več pod mus nekam zabijat še tist dnar ko ga mam, če se bo pa dalo, pa seveda še bom nekaj.
V tem je samo razlika, da mi je sedaj lažje, ampak to ni zasluga sistema.
Zato je težko pošteno odgovorit na tako vprašanje, ker je pojem ,,bolje,, ali ,,slabše,, zelo relativen.
Potem so tu še drugačni časi, avto ne rusta in crkuje več toliko, ko včasih, lahko si kupiš bauorodje in si več sam pomagaš, imaš telefon v žepu, filme zastonj, itd.......
...........ne moreš čist pošteno in neobremenjeno odgovorit na tako vprašanje.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
torej je isto. kar je bolje, je bolje zaradi drugih. tistih, k so se odselili, trga k ti je dal opla k ne rjavi, bausranja k ti je dal kitajsko orodje, tehnologije, k je veliko bolj dostopna oz sploh obstaja.

drži.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Da slišim, zakaj je Turčin tolk boljši od ostalih dveh. Zagovorniki prepričajte me, ker nimam pojma koga voliti, pa do zdaj res nisem opazil, da bi bil Turčin kaj posebnega. Spomnim se da si je privoščil izlet v Capajebo za 86.000€ to pa je tudi vse. Drugo, kar mi je ostalo v spominu je še edino to da ga močno vleče v levo.

Menim, da ga bodo volili vsi, ki pogrešajo čase SFRJ ampak v preteklosti se ne da živeti. SFRJ je za vedno zgodovina. Spomini nanjo pa prav tako. Edino kar je bilo lepo takrat je to, da smo bili mladi in nas ni prav veliko zanimalo za politiko. Kdor je bil v ZKJ je imel vse privilegije ostali pa smo životarili.

Zato, ker ženi vsako jutro kavo v posteljo prinese.
hysterical-1.gif

Ko sem pa ta patetičen članek videl sem skoraj s stola padel od smeha.

Kaj vse so ritolizniški novinarji sposobni za PR svojega šupka.