Ena o sluzastemu

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.496
5.694
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
tudi marži se u bistvu ne morš izognt... lahko kvečjm "izbiraš" višino marže... ampak razen če ne kupiš nečesa po ceni surovine pač kupiš s maržo...

Ampak ubistvu.....pr marži nisi v prekršku....tud če se ji 99,9%tno izogneš
smile-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
In kaj od tega nimamo danes??? aja, brezplačnih služb pa res ne...povej, kao zgleda brezplačna služba?
grin1.gif

Lahko zacnemo pri prahrani otrok v vrtcih/solah?
smirk-1.gif
Kaj sele druge stvari ala zdravstvo, ....

No, pa začnimo...ko sem bil v jugi v šoli, so morali moji starši plačevati malico in kosilo zame...in vsi moji sošolci razen nekaj 'socialnih primerov'

Ampak tisto so takrat res bili socialni problemi.

Dandanašnji "socialni problemi" se vozijo v avtih za 50+k€

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
dej anštej bedarije.

razlagaš lahko, d anaredim slabo. potem te vprašam kako je bolje..da kradem, pa ni lepo. razen če res
Jaz sem te vprašal kaj je potem bolje od Financ pa da so podobne teme pokrite. Odgovoril si mi da takega sranja sploh ne bereš.
Danes si spet odprl temo o tem kako so Finance [cenzura].

Bravo. Ostal sem brez besed ne vem kaj naj ti napišem. Sem se začel raje spraševat kdo je tu glup.

Sem še na prvi strani, preostalega spama pa ne mislim brat. Sem videl kam ste zašli.
Standard Alter.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.440
7.560
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne, dodal sem še osebno noto, če že drezaš. ok?

ampak o osebnih notah in informacijah ne rad govrim javno..mi ni všeč.

zadovoljen?
Ne.

Repliciral si na moj post. In ker ti moje mnenje ni bilo vsec si svoji repliki dodal osebno noto v obliki "delili so stanovanja materam samohranilkam" ter ostale neumnosti ki si jih trosil o moji polni riti.

Jaz tega pri mojih odgovorih tebi ne pocnem. Ko tudi ti tega ne bos vec pocel takrat bom zadovoljen. In zacel si ti, tko da ne jokaj.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.440
7.560
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
kaj naj bi bilo s tem narobe? Ce bom zelel slo meni bom kupil tu. Ce hocem met servis kamor lahko osebno nesem in poklepetam s serviserjem bom kupil tu. Sicer pa bom kupil drugje. Predvsem pa bom lahko kupil kjerkoli bom zelel brez neumnih 97% carin.

In to ni sivi uvoz, to je prosti trg. To da je pa nekaj lokalizirano pa je pac dolocen bonus (ali pa tudi ne).

Ti se kr ne kapne. To JE sivi uvoz. Zaradi tega ti na izdelku tudi pise da je SIVI uvoz. Stekas? Lokalizacija ni "bonus" ampak zakonska obveza. Tvoj VCR kupljen v SLO MORA imeti slovenske navodila, slovenski servis, itd, itd.. Nekatere funkcije na samih aparatih so prilagojene drzavam in tam MORA delovati. Za vse to mora poskrbeti lokalni uvoznik.

Tvoj VCR kupljen v Frankfurtu je pa tvoj problem in stvar dobro volje prodajalca v tujini. Da, lahko vmes vpletes se 1000 oseb ce imas cas, denar in voljo. Zaradi tega to je SIVI uvoz.
Kaj pa naj mi kapne? Da si moznost nakupa v tujini ti oznacil za sivi uvoz. Pa kaj zaboga ti ni jasno? Kak sivi uvoz? Grem v frankfurt in vem da tv nima slo navodil in vseeno kupim in pripeljem k sebi domov. In je to to. Kak k.urcev sivi uvoz je to? Ce crkne ga posljem na servis ki ga doloci prodajalec. Ce zato slovenski distributer proda en tv manj, je to njegov problem. Ni pa to noben sivi uvoz ampak izbira kupca kje bo kupil blago.

Isto velja za alkotove traktorje. Zadeva je sila preprosta. Ko bo agrometal rekel italijanom, da ne more vec zagotavljat servisa ker nic ne proda zarad nakupov direkt iz italije, bo italijan poiskal al drucga, al bo posebaj placeval za servisno mrezo al pa bo znical ceno agrometalu in bo agrometal lahko konkurencen s ceno.

Ni neke hude umetnosti tu zadaj. In to kar bi si ti zelel in na kar namigujes je ta kvazi "nacionalni interes". No to je neumnost

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.672
3.189
113
v lokalni ostariji
apollo ne kapiraš... nekaj je lojalna konkurenca, kjer recimo lamborghini na trg "plasira" dva prodajalca (zastopnika...) ali več... in se ona pač buckata borita za pogoje...

potem imaš pa sivi uvoz, ko en indijanc uleti s robo ki jo je nekje kupil po nizki ceni, jo fukne na trg (razproda kar mora prodat) pa konc... jebe nej se pa agrometal recimo. oz mu ta sivi uvoz (npr da ima cela serija en feler) dela probleme... od tega nima nč. od servisov bl mal.. .sam jebada...

je lahko rečt nej pa crkne... sej to se zdej dogaja... eni grejo s dampingom, stisnejo... potem pa pocirka pu firm samo zato da ima en recimo 2000€ profita... ni to ok...

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Ampak vse te vaše debate in želje, da bi se vrnili v neko bedno državo ne spremenijo dejstva, da je zluzasti pač neprimeren za predsednika in, da mu ankete kažejo dobro le zato, ker mu medijo namenjajo vso svojo pozitivno pozornost. Strici (in tete) iz ozadja pač.

Ena takih se je včeraj sama pohvalila...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ne verjamem, da ima kdo željo vrniti se v tiste čase...

Meni je jasno glede stricev itn, ni mi pa jasno, da ga bo narod dejansko volil.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
kaj je bilo z zverovo prvo ženo?
ker je sedaj to tale druga.
je bila odpravljena po vseh krščanskih normah in standardih?
ker kako bi drugače lahko štuhec podpiral zvera...

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
kaj je bilo z zverovo prvo ženo?
ker je sedaj to tale druga.
je bila odpravljena po vseh krščanskih normah in standardih?
ker kako bi drugače lahko štuhec podpiral zvera...

Hočeš napeljati, da ima sluzasti kaj z Zverovo bivšo ženo?
To nekako ne verjamem. Kera bi ga pa hotela?

To je tema o sluzastem in ne o Zveru
wink-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik koliko pravi:

Mene samo zanima zakaj naj volim Turka in ne ostalih dveh in ker je velika večina za Turka, pričakujem vsaj en pameten razlog zakaj? Pa prosim brez proti vprašanj in žalitev!
Turka voli, če ti je njegov "program", nastop in govorance bolj všeč od ostalih dveh. Če ti ni, voli pač koga drugega - tistega, za katerega meniš, da te je prepričal s svojimi pogledi, nastopom, programom in kar je še tega.
Ne vem, kaj je tu tako težkega oz. kdo ti je sploh rekel, da voli za Turka?
confused-1.gif

Aj a sori, to je že proti vprašanje. Se opravičujem.
Kakor tudi za morebitne žalitve.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:da mu ankete kažejo dobro le zato, ker mu medijo namenjajo vso svojo pozitivno pozornost

Res? V medijih je najmanj ,ker ve da je vsak nastop lahko priloznost za napako. Prav zaradi tega tone Pahor ,ki mu mediji posvecajo bistveno vec "pozitivne pozornosti" on pa iz sebe naredi b.... Zveru pa vcasih celo prepustijo ves medijski prostor pa se vedno zaostaja
hysterical-1.gif

Ja.. Turk se res grebe za medijski prostor
crazy1.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Butec ... medij ni le televizija, kjer Türk zaradi lastne antipatičnosti in arogance ter vseh stvari, katere je do sedaj počel, kratko malo pogori. Malo preberi tiskane medije in spletne medije z velikim dosegom... in opazil boš, da se Türk realno grebe za medijski prostor.

Misliš, da bi v kolikor ne bi bilo volitev njegova žaba razlagala o tem, kako ji mož nosi kavo v posteljo? In, da bi mediji to objavili?

Mali ne seri, ker nisi dovolj pameten, da bi kredibilno debatiral.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Hočeš napeljati, da ima sluzasti kaj z Zverovo bivšo ženo?
To nekako ne verjamem. Kera bi ga pa hotela?

To je tema o sluzastem in ne o Zveru
wink-1.gif
vsi so sluzasti

a se ni enkrat govorilo, da ima turek neko pripravnico za podložnico?

no in kaj je bilo z zverovo prvo ženo?
vse po krščanskih običajih, normah in zapovedih?