Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja kaj pa je 4x4 tok več? kardan, pa še zadaj polosovine... vse skupaj je vredno 2k€... tehniko in razvoj imajo pa itak iz wrc-ja...
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
33 000 EUR za 300 km...
glede porabe pa se mi zdi realna, če se malo pazi. Saj BMW 335i bencinar tudi pije okoli 10, pa je po moje še težji avto.
Verjetno pa pride taka poraba komaj po nekaj začetnih kilometrih nekaj plačanih kazni za prehitro vožnjo
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
33 000 EUR za 300 km...
glede porabe pa se mi zdi realna, če se malo pazi. Saj BMW 335i bencinar tudi pije okoli 10, pa je po moje še težji avto.
Verjetno pa pride taka poraba komaj po nekaj začetnih kilometrih nekaj plačanih kazni za prehitro vožnjo
Em mogoče nisi čist pošteko pointa:
- pri taki ceni avta je poraba nepomemben strošek
- če se ga vozi tak ko treba, mora kurit 20 l
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Če cmeraš za porabo si NE kupiš takega avta.
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
V prvih 3 letih boš na vrednosti zgubil 15 - 20 jurjev, registracije, kaska in gum sploh ne bom omenjal...
In potem boš jokal za 300 € bencina ? No vidiš takega folka nisem nikoli razumel... Vsak po svoje pač.
Pri avtu je poraba eden najmanjših stroškov, če ne delaš res dosti km.... Samo potem si kupiš kaj udobnega.
Saj ga ni treba vsak dan tišat, ampak, smešno je tolk dnara dat, pol pa jamrat za vsak €.Ne vozim hitro zarad omejitev in ekologije je ok, ne vozim hitro ker nimam € je pa smešno.
Je pa res, da sem malo provociral s postom, ker sem pričakoval, da se bo kdo vtaknil.
Sicer pa, vsakemu svoje.