En filmček za vse voznike z otroki !

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Saj vem, da imamo veliko teh filmčkov o varnosti v prometu, ampak jih je vseeno dobro čimvečkrat videt. Osebno sem jih že precej pogledal, tale me je pa RES šokiral. Kogar ne, mu ni pomoči...
shocked-1.gif

Edit: typo

Nazadnje urejeno:

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
ti si videl filmček, pa te je šokiralo, mene vsak dan na poti v službo šokira, kako nekateri vozijo otroke v šolo, na katerih mestih vse jim otroci v avtu sedijo ali celo stojijo med vožnjo, kje vse starši parkirajo da spustijo otroke iz avta, sredi glavne ceste, na pločniku na glavni cesti, itd....

pa kaj, če je starš neumen bo pač otrok plačal... dovolj žalostno je to, da veliko staršev na to ne misli... glavno da prihrani 100 metrov poti do parkirišča šole... človeška neumnost pač ne pozna meja, ko pa meje spozna, je pa ponavadi prepozno

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik KAALman pravi:
ti si videl filmček, pa te je šokiralo, mene vsak dan na poti v službo šokira, kako nekateri vozijo otroke v šolo, na katerih mestih vse jim otroci v avtu sedijo ali celo stojijo med vožnjo, kje vse starši parkirajo da spustijo otroke iz avta, sredi glavne ceste, na pločniku na glavni cesti, itd....

pa kaj, če je starš neumen bo pač otrok plačal... dovolj žalostno je to, da veliko staršev na to ne misli... glavno da prihrani 100 metrov poti do parkirišča šole... človeška neumnost pač ne pozna meja, ko pa meje spozna, je pa ponavadi prepozno
Žal ti moram dati prav.
rolleyes-1.gif

In tudi najmanjšega pojma nimam, kaj tem ljudem gre po glavi. Saj otroci so gumijasti, ampak toliko pa ne.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
pa tole je bilo glih zanč že objavljeno... pa še 2 druga filmčka iz te serije...

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Lepo in prav, sam na tv tega nikol ne vidimo
jezen.gif
. Tole te stresne madona.
Je bilo pred časom, sam niti podobno, pri nas
jezen.gif
.
Vedno sem tulil, da je sedež za otroke v avtu zato, da je otrok notri. Pa magari čez cesto do soseda, 3 metre. O ja , tega se naš drži.
Pa je moja vozila, tast, tašča in tamala v avtu. Me kličejo naj pridem, ker so se zaletel. Sam bleknil sem, zakaj ni bila tamala privezana? Mal šok v prašanje za tasta in potrditev
bonk.gif
. Je bilo zelo blizu, da spokam familijo, tako mi je tlak dvignil.
Bile so praske na avtu, lahko bi bila kri na avtu, porkamadona.
Le paste starši, pa magar sam v garažo zapeleš.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.586
9.813
113
40
MB
da te kr zmrazi ko pelješ za kom pa otrok stoji med sedeži
bonk.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik KAALman pravi:

Eni koristijo tudi ležeče policaje pred šolami (vsi vemo, zakaj so tam), da odložijo deco ...

EDIT: aja, drugače pa "mala zala lina princeska pumpkin pie v avtu" FTW!! Foter pa mati bi rabila še vsak po eno na svoji šipi, da bi se začela zavedat ...

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Otroke je enostavno spet naštepat. Pa če dobro premisliš, naj otroci umirajo čim mlajši. Starejši kot so, večja škoda je. Škoda recimo šolanja, itd...
evil.gif

BigBoss

Pripravnik
12. okt 2007
192
0
16
Posavje
Citat:
Uporabnik Nightcrawler pravi:
Sklanjatev za otroci.

otroci
otrok
otrokom
otroke
otrocih
Z OTROKI
Tudi mene je to zmotlo. Kr ne morem verjet, kako folk to besedo narobe sklanja...

On topic:
Jst tudi vztrajam pri vsakokratnem privezovanju. Sploh babici grdo gledata ob tem (pa sej je samo do soseda...)