Elektrostimulator mišic Compex SP 2.0 vprašanje

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Jaz imam sportelec. Sem sicer zelo zadovoljen,edino eno slabo lastnost ima,ki zna zelo živcirat: polnjenje baterij! Baterijo ne moreš polniti drugače kot tako,da ga takrat ne uporabljaš,ker ima konektorje za polnjenje na fizično istem mestu kot priklop za elektrode (very smart!!)...če prav vidim,ima Compex 4xAAA baterije,kar je odlično!

Mah, uporabljal sem ga ene 20x pa ga nisem rabil še polnit.

Tu v Čatežu tud sam Sportelec uporabljajo.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.716
369
83
www.kacnje.eu
Malo obujam tole temo.
Doma imam star Sport Elec, ki pa ga nisem preveč uporabljal. Ta zadeva je mogoče medicinsko ok, ampak ... baterija je iz pamtiveka. To se po mojem polni vsaj 12 ur, potem pa niti dolgo ne zdrži. Res neuporabno. Za nameček je zaslon tako neviden, da moraš svetiti z lučko, da kaj vidiš. Kdo je to dizajniral, pa tudi ne vem, če ima kaj čistih.
Sedaj se mi itak ne prižge več in bo romalo v smeti. Ni vredno servisa (menjave baterije).

In malo gledam Compex FIT 3.0. Ima kdo to? Je čutiti kakšno korist (zanima me predvsem za protibolečinsko terapijo) pri uporabi? Menda glede baterije ni tako smotan. Je zaslon viden, ker ne bi rad še enkrat padel v to nerodnost?

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.855
671
113
Pri compexih je zaslon narejen tako, kot je treba, baterija je enostavno zamenljiva, dobi se originalna za okrog 40€.

Moje izkušnje so pozitivne, kar se tiče protibolečinske terapije in tudi kar se tiče elektrostimulacije med okrevanjem po poškodbi/operativnem posegu.

• Všeč mi je
Reactions: krava

damirj

Guru
9. maj 2012
5.749
2.683
113
Tudi za Sportelec dobiš originalno baterijo. Stane enako 40€, neoriginalne pa ustrezno manj. Displej je pa pri obeh enako neberljiv v šibki svetlobi.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.716
369
83
www.kacnje.eu
Sport Elec se mi je res zameril s slabo baterijo. Žal mi je, da nisem po nekaj mesecih (sploh ne pogoste uporabe) zatežil za menjavo. Sedaj se sploh ne prižge več. Zaslon je pa sploh svoja zgodba. Upam, da je vseeno malo bolje viden na Compexu.

hadghah

Pripravnik
21. feb 2021
41
8
8
Kot je bilo zgoraj napisano, menjaj baterijo. Če hočeš ceneje priti skozi, pejd v Delko pa naj ti nareijo celoten pack. Oziroma to velja za Sport elec, ne vem kako baterijo ima Compex