Saj je.Zakaj ni dvodnevna vinjeta. Cena 4€. Ali pa 3€.
Pa na avtomatih naj se kupi ali sms ali ..Paj Pal ali easy goo. Vrijant kolikor hočeš!
Kdo se bo z švercanjem zajebaval. Kazen je 300€ + 10 dnevna vinjeta.
Najprej prijavi začasno bivališče v Sloveniji. Potem si zrihta delovno vizo. Ko zasluži dovolj denarja, plača kazen, nato sledi prisilna deportacija iz države.Kako plača tujec prekršek: vožnja brez vinjete?
Če te glih zanima stanje. Prej se bile v konici kolone do Šenčurja, sedaj so še vedno. So pa sedaj v konici tudi kolone do delavskega mosta, ki jih prej ni bilo.Krožni ti še povzroča probleme? Al ze greš bp skozi?
Ne narobe si razumel. Ne zanima me če je gužva. Ampak če ga že ti uspeš sprocesirat kako zvozit.Če te glih zanima stanje. Prej se bile v konici kolone do Šenčurja, sedaj so še vedno. So pa sedaj v konici tudi kolone do delavskega mosta, ki jih prej ni bilo.
Varnost pa... no ravno danes sta se dva tam zabila.
Js ga znam zvozit, samo je ob gneči bolj zapleteno prečkat zunanji pas in se še vključit na notranjega, kot da se samo vključiš na edini pas - kot je bilo prej.Ne narobe si razumel. Ne zanima me če je gužva. Ampak če ga že ti uspeš sprocesirat kako zvozit.
Njega matra tanovi kranjski. Do brniških še ni prilezel, se vedno v kranjskem zatakne.
Tako je.kranjsko turbo krožišče je že fajn, kle ni kej pa mirsi gor al pa dol
problem je samo v tem, da se je zdej problem premaknil eno krožišče nazaj in posledično še na izvoz iz avtoceste
tko da zdej stojiš na avtocesti namesto na šenčurskem polju... no zadnje cajte od kar ni več korone pa tudi na kranj zahod
Njegov rondo sloves se je pričel že z novimi Brniškimi rondoji, kjer se je izkazalo, da tričetrt foruma ni imelo kapacitet prebrati in razumeti pet zaporednih stavkov; sloves da najraje komplicira kjer ni treba, je pa očitno ostal v forumskem spominu.Njega matra tanovi kranjski. Do brniških še ni prilezel, se vedno v kranjskem zatakne.
Meni je res zanimivo, kako imajo eni in isti težave v vseh možnih situacijah.Fant je vmes zamenjal že nekaj "priimkov", mučijo ga situacije krepko izpred brniških rondojev. Med drugim mu je pol "prijateljic" zlorabila policija, pa koncepta vozniškega dovoljenja tudi ne razume. Od tod se ga drži sloves "mentalno izzvanega".
Ti jih toliko od znotraj še videl nisi.mirsiju so krožišča zapletena. Kako je dečko spacal 4 razrede osnovne šole, mi ni jasno.