Daj ne glumi gljivo. Kot da se nikoli v življenju nisi na eno spletno stran prijavil. Kaj pa danes dela brez prijave?Mimgrede - že dela - se pa je treba prej registrirati.
A je to sploh skladno z GDPR?? Zrelo za prijavi?
Jaz grem danes na Petrol, da dobim še pike, drugače sem pač razmišljal, če bi me dobili na AC bi hitro preko mobitela nabavil e-vinjeto
Ocitbo je minister bolj smart ker je takoj po polnoci nabavil.Hmm...
zahvaljujemo se za obisk naše spletne trgovine. Obveščamo vas, da bo letno ali polletno e-vinjeto skladno z veljavnim Zakonom o cestninjenju možno kupiti od 1. decembra naprej, zato vas prosimo, da nas takrat znova obiščete.
A še ni 1.12.? Je kdo že uspešno nabavil novo e-vinjeto, mogoče na Petrolu že lahko?
Tudi fizik v A lahko nabavi s takojšnjo veljavo, ampak mora odkljukat, da se odpoveduje pravicam iz e-nakupa. To seveda velja za spletne nakupe. Na "pumpi" pa seveda velja od dne, ki ga določiš, lahko takoj, lahko tudi ne.Pri nas ja.
V Avstriji pa ne, razen za pravne osebe.
Da malo osvezis spomin kako zgleda Petrol znotraj.Scier bom šel na Petrol nabavit, da dobim vsaj pike.
Ti povej kam, nas ostale tudi zanima.Pa to greš nekam "na vasi", tam ne komplicirajo, niti maske ni. Lepo je na deželi pravijo.