Elektronska varuška

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Otroški jok je kot govor, za katerega sem mislil, da ga vsak starš skuži v relativno kratkem času. Ampak ok, sej ni panike. Nimam nič proti temu, če imate/jo po sobah kamere, da vidite vsak otrokov gib, vsakomur svoje. Ampak pisanje, nekomu, ki morda nima izkušenj še z otroci, v smislu, da je pa to fajn in zelo dobro imeti oz. celo potrebno imeti, je pa živa neumnost oz. bolano pretiravanje. Vsaj zame osebno. Manj ko se komplicira bolje je. Ne pa da imamo na vsakem koraku senzor za napačen gib in ne vem kaj še vse. Naj se otrok umaže, naj poizkusi kakšen okus ima zemlja iz vrta, tudi buška mu mora zrasti, ne da jo vidi samo v knjigah in podobno. Pišem pa to samo zato, ker opažam (pa ne leti na nobenega na forumu, da ne bo pomote) kako močno se zadnje obdobje svoje otroke zavija samo še v vato...
d055.gif

Se ne bi mogel bolj strinjati
zmaga.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
A te moti, ker nisem napisal ksz? Sem napisal vmes, da to ne leti na koga izmed forumašev ampak splošno
rolleyes-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Tako nekako. Sicer se z večino tistega kar si napisal strinjam, čeprav gre bolj ali manj za posploševanje v alter stilu. Skratka, ker po splet naključij uporabljam kamerco za otroka sem paničar, ki skače v luft za vsak globok vdih, preden otroci shodijo jim natakne čelado da se kam ne udarijo (tudi za to sem že slišal, vendar iz druge roke, tako da je verjetno od tega bolj malo res), ob nakupu vozička pa doktorirava iz gum in ležajev.
bonk.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Mogoče si tak tip človeka, jaz tega ne vem, niti nisem tega zate trdill. Napisal sem kaj opažam v RL v svoji okolici ter predlagal, naj se iz vidika baby phonov ne komplicira kaj prav preveč. Če se ob tem počutiš napadenega ali kaj podobnega, se pa opravičujem.

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Ne glej, bral sem v naglici in takoj videl napad, se pravi bi si jaz moral prebrat še 1x kar si napisal ti. Se posipam s pepelom. Kot sem rekel, strinjam se s tabo. Ja nekateri pretiravajo, ampak če pogledam znance in kolege se mi vseeno zdi da je še vedno več tistih, ki so normalni, se pravi ne komplicirajo, še posebej od drugega otroka naprej (ko če ne drugega ni več toliko časa za kompliciranje).

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.589
2.397
113
Pomurje
Ko odpove domet varušk, pa delo prevzame Android z aplikacijo Baby monitor.
Enostavno te pokliče na drugi telefon. Nastaviš pa lahko jakost senzorja itd. Super zadeva.

Sem ga čez novo leto uporabljal, ko so otroci spali 2 štuka višje in so varuške odpovedale skozi 2 plošči betona.

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Da se tudi z navadnim telefonom če imaš zastonj klice. Sam na pol ure se klic samodejno prekine. Men pride prav če otrok v avtu zaspi ravno preden pridem domov in ga pol pustim še kakšne pol ure oziroma dokler se ne zbudi v avtu. Pač podnevi ne spi nikoli več kot pol ure, pa še to ne vedno in je vsake pol ure, ki jih ujameš dobrodošlih.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Sploh fino ga je pustit v avtu spat, če je full vroče al pa fejst mraz..

Pozor! Vklopi sarkazem detektor!!!
priden.gif