Citat:
Uporabnik Master_of_Disaster pravi:
Mi imamo Angelcare AC401 in nimam pripomb na njegovo delovanje (vleče 2 nadstropji v hiši b.p., edino baterijo je treba polniti vsak drugi dan). Zaznavanje dihanja pa je fajn psihološka varianta za mirnejši spanec staršev, če so bolj zaskrbljene sorte.
Mnjah, midva sva zdržala brez, edino parkrat sva vštekala walki-talki, ko sva šla malo na sprehod ven. V spanju pa ni treba, da vlečeš na ušesa, ker ko mu kaj ne paše že dovolj glasno pove, da ga slišišCitat:
Uporabnik KarEn pravi:Drugače pa toplo priporočam (se bolj mirno spi kot pa da skoz tudi v spanju na ušesa vlečeš).
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Mnjah, midva sva zdržala brez, edino parkrat sva vštekala walki-talki, ko sva šla malo na sprehod ven. V spanju pa ni treba, da vlečeš na ušesa, ker ko mu kaj ne paše že dovolj glasno pove, da ga slišišCitat:
Uporabnik KarEn pravi:Drugače pa toplo priporočam (se bolj mirno spi kot pa da skoz tudi v spanju na ušesa vlečeš).. No, razen če imaš veliko bajto in ste ravno na nasprotni strani. Potem morda...
Citat:
Uporabnik Guli pravi:
Dobro je tudi, da ima prenos slike, da nisi na trnih vsakokrat, ko otrok malo zastoka.
Imamo Angelcare AC1100. Vredu zadeva, samo malo večji domet bi lahko bil...
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Evo.
Na trnih ko otrok zastoka? Daj mi prosim malce razloži zakaj bi bil na trnih, če otrok zastoka? Ste pri otroku v prvih desetih sekundah ko zastoka? Pa ne me narobe razumet, nočem nič pametovat in ne vem kaj še vse. ampak na lastne oči vidim primere, kaj vse počenjajop s to prekomerno pozornostjo in paničarjenjem. Potem jim pa ni jasno, zakaj morajo tamale pri desetih mesecih, dve ure po naročju ujčkat, da zaspi
Je pa seveda malce drugače, če je otrok resneje bolan
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Evo.
Na trnih ko otrok zastoka? Daj mi prosim malce razloži zakaj bi bil na trnih, če otrok zastoka? Ste pri otroku v prvih desetih sekundah ko zastoka?