Kaj pa da bi na kaj priklenil z debelejšo ketno + kvalitetno ključavnico?Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Nič ne razstavljam, oprema je v ograjenem prostoru, ki je normalno privat zemljišče. Tudi okolica je privat zemljišče. Aja pa zadeva je težka kakih 500 kg, tako da so tipi verjetno s kakšnim traktorjem odpeljali.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Malo sem razmišljal, da bi kar senzorje nastavil, rotacijske luči, reflektor in sireno...
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Nastavi fotoaparate ki se prozijo ob premiku v kadru. Take imajo npr lovci . Sem ga imel priliko testirat in ni slabo. Je pa drago.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
, psa si lahko nabaviš, vendar, če bo koga ugriznil in bo ograja nižja od 1,8 metra si spet ti kriv, tudi če si je prišel kaj "sposodit".
.
ZZZiv-UPB2, 12. člen:Citat:
Uporabnik igi pravi:Pa to resno? Ker ne poznam zakonodaje in me res zanima.
5. členCitat:
Skrbniki nevarnih psov morajo zagotoviti fizično varstvo psov na enega izmed naslednjih načinov:
– da so psi na povodcu in opremljeni z nagobčnikom,
– da so zaprti v pesjaku ali objektu,
– da so v ograjenem prostoru z ograjo, visoko najmanj 1,8 m, ki je na vhodu označen z opozorilnim znakom.
Ne poznam sodne prakse, ampak po mojem imaš sranje, če je pes ugriznil človeka in je bil za ograjo, ki je nižja od 1,8. metra.Citat:
23. Nevaren pes je pes, ki je ugriznil človeka oziroma žival. Za nevarne pse se ne štejejo:
– službeni policijski ali vojaški psi, katerih ugriz je posledica izvajanja službene dolžnosti;
– psi, katerih ugriz je posledica nedovoljenega vstopa osebe v objekt ali na ograjeno zemljišče, ki je na vhodu označen z opozorilnim znakom.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Fotkic je baje okoli 300 evrov, naredil smo nekaj fotk zvecer na dvoriscu. Fotko ti lahko poslje po mms na gsm. Za vec info pa bi moral vprasat bratranca od moje, ki ga ima.