aha, to je pa nekej drugega ja. to pa ne vem, jaz jo moram imeti v kolesu, čeprav je snemljiva.Mislil sem to, da lahko baterijo zaradi polnjenja odstraniš iz kolesa.
aha, to je pa nekej drugega ja. to pa ne vem, jaz jo moram imeti v kolesu, čeprav je snemljiva.Mislil sem to, da lahko baterijo zaradi polnjenja odstraniš iz kolesa.
Boschovi imajo ponavadi oboje. Moj ima, da jo lahko snamem in polnim direktno ali pa v kolesu. Polnilec je kar velika škatla recimo kot 1,5l velika flaša tako da nima kakšne polnilne elektronike v bateriji ampak vso v polnilcu.aha, to je pa nekej drugega ja. to pa ne vem, jaz jo moram imeti v kolesu, čeprav je snemljiva.
In katero kolo imaš?Boschovi imajo ponavadi oboje. Moj ima, da jo lahko snamem in polnim direktno ali pa v kolesu. Polnilec je kar velika škatla recimo kot 1,5l velika flaša tako da nima kakšne polnilne elektronike v bateriji ampak vso v polnilcu.
Jaz jo dam ven samo, ko ga vozim z avtom, ker je takoj par kil lažji.
Bergamont modela pa ne vem. Treking varianta 28,5 col. Ga imam ene 4 leta, 5000 km.In katero kolo imaš?
Po 1 tednu od naročila je zverina doma. FW že iz trgovine posodobljen na 120Nm. Če bi bila še hitrost odklenjena, bi bil pa že luksus...Nič... Včeraj zaključil odisejo in plačal Cube Reaction Hybrid Pro 800
Žena ima istega samo v črni barvi, več kot zadovoljnaPo 1 tednu od naročila je zverina doma. FW že iz trgovine posodobljen na 120Nm. Če bi bila še hitrost odklenjena, bi bil pa že luksus...
Edino polnilc je bolj počasne sorte. Samo 2A.

Je hitrost do 25 km/hPo 1 tednu od naročila je zverina doma. FW že iz trgovine posodobljen na 120Nm. Če bi bila še hitrost odklenjena, bi bil pa že luksus...

Ali lahko še poveš, kako pa je bilo pakirano kolo-veliko dela s sestavljanjem?Po 1 tednu od naročila je zverina doma. FW že iz trgovine posodobljen na 120Nm. Če bi bila še hitrost odklenjena, bi bil pa že luksus...
lepa žverca
Purion 200.lepa žvercaa kiox 300/500 ni še namontiran ali ga ni?
a tuk se je pocenil? jest sm dal 100 eur za nosilec (ležeč) lani...Purion 200.
Po pa še nosilc za telefon pa maš gor use. Če vzamem od boša za 60€, ga še filam na poti.