Električno kolo

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.973
7.302
113
FB_IMG_1702376781754.jpg.dab7085b8c7fc2c8de3580917ce2479c.jpg

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.045
594
113
A letos se pa ne bo nič na elektriko kolesarilo? :) Imam eno vprašanje, iščem gorsko kolo LS izvedbe. Ponudbe je kar nekaj ampak je problem ker bi rabil okvir 21". Mislim da sem nekje zasledil da en član tu z Alterja dela v eni trgovini s kolesi v Mariboru (vsaj mislim) pa ga sedaj ne najdem. Kdo od "starih mačkov" bo zagotovo vedel za koga gre.

• Všeč mi je
Reactions: Mirc4u2c

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.231
2.511
113
Noben ne dela v Freestyle, vsaj ne da bi jaz vedel, imam pa jaz veze. :evil:

Če mene omeniš imam tam nekaj odprtih računov pa jih boš lahko plačal. :valjamse:
HEC!!!

• Haha
Reactions: Rekreacija

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.722
6.732
113
pri taščici
Zdaj ko imam ze nekih 150 prevozenih, lahko recem da tole za mene ni zgresen nakup.
Koncno sem se po treh letih spravil spet na bicikel mal vec kot samo do soseda.
Po ravnem itak ponavadi gonim nad 25, tako da motor počiva, v klance pa si privoščim njegovo pomoc brez sramu.

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.397
383
83
Bom vrinil vprasanje. Ali v Sloveniji kdo prodaje ti Kickbike e?
Mimovrste ima neko cesko varianto, iščem bolj "resno"zadevo. V tujini sicer našel v rangu 500 plus ...

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
sem imel na testu gorsko kolo s TQ motorjem... to je tako imenovano light električno gorsko kolo.
Za moje pojme je to odlična zadeva.
In brez baterije se pelje skoraj tako kot navadno kolo.
Res pa je, da ni to za nekoga čisto brez kondicije. Odlično pa služi kot dodatna pomoč.

• Všeč mi je
Reactions: corsol in Pepe

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.722
6.732
113
pri taščici
krava koliko se ti greje polnilec med polnjenjem?
Men se greje abnormalno.
Bosch cx performace in 625wh baterija.
Jaz poskusam vecino voziti na tour.
Kratke strme klance raje z premagam z menjavo pomoci (sport turbo)kot menjalnikom kmotor ne vzame pomoci med prestavljanjem in je dobro to imeti v glavi in potem traja prestavljanje se dlje kot pri obicajnem kolesu)
Si preverjal kaj se dogaja z verigo pri tvoji obremenitvi? Si ze kaj menjal?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Polnilec sem že večkrat pohvalil. Je sicer počasen, se pa komaj kaj segreje, tudi kabel in konektor vliva zaupanje. So far, so good.
Je pa res, da kar traja, če se ne motim, je moja baterija sicer 500 Wh.
Jaz šele letos malo več na Tour vozim, prej sem se matral na ECO. Sedaj pa vidim, da je počutje veliko boljše, pa (mogoče sicer za koga kontradiktorno) še več kalorij skurim in višjo kadenco imam.
Sem in tja - bolj za test in hec vključim tudi Turbo. Ampak to res kar redno, takrat pa tudi pazim na prestavljanje (malo zmanjšam obremenitev pred prestavljanjem).
Verigo sem enkrat že menjal, serviser je žlahtnik in bi mi jo tudi že drugič zamenjal (pred nekaj tedni), pa je ravno ni imel. Pa bo še malo zdržala.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.538
960
113
krava koliko se ti greje polnilec med polnjenjem?
Men se greje abnormalno.
Bosch cx performace in 625wh baterija.
Jaz poskusam vecino voziti na tour.
Kratke strme klance raje z premagam z menjavo pomoci (sport turbo)kot menjalnikom kmotor ne vzame pomoci med prestavljanjem in je dobro to imeti v glavi in potem traja prestavljanje se dlje kot pri obicajnem kolesu)
Si preverjal kaj se dogaja z verigo pri tvoji obremenitvi? Si ze kaj menjal?
Bosch motor na E-biku prav rad crkne...
Husquarna za 7000€ je ena pri mojem svaku v defektu..