95%Delno se strinjam. 80% upirabnikov električnih koles z navadnim niti pod razno nebi lezlo tam, kamor pridejo sedaj. In hitro je to preveč zahtevno....
Nesreče itq se dogajajo povsod, ampak probaš pa vsaj zase to "zminimizirat" kolikor se da.
95%Delno se strinjam. 80% upirabnikov električnih koles z navadnim niti pod razno nebi lezlo tam, kamor pridejo sedaj. In hitro je to preveč zahtevno....
Nesreče itq se dogajajo povsod, ampak probaš pa vsaj zase to "zminimizirat" kolikor se da.
A ti si tisti ki se je odpeljal s testnim kolesom pa si ga pozabil vrniti?Noben ne dela v Freestyle, vsaj ne da bi jaz vedel, imam pa jaz veze.
Če mene omeniš imam tam nekaj odprtih računov pa jih boš lahko plačal.
HEC!!!
O to pa ne. Sicer pa je to goljufija in ne kraja.A ti si tisti ki se je odpeljal s testnim kolesom pa si ga pozabil vrniti?
Kaj imaš to za eno zadevo?Zdaj ko imam ze nekih 150 prevozenih, lahko recem da tole za mene ni zgresen nakup.
Koncno sem se po treh letih spravil spet na bicikel mal vec kot samo do soseda.
Po ravnem itak ponavadi gonim nad 25, tako da motor počiva, v klance pa si privoščim njegovo pomoc brez sramu.
Bosch motor na E-biku prav rad crkne...krava koliko se ti greje polnilec med polnjenjem?
Men se greje abnormalno.
Bosch cx performace in 625wh baterija.
Jaz poskusam vecino voziti na tour.
Kratke strme klance raje z premagam z menjavo pomoci (sport turbo)kot menjalnikom kmotor ne vzame pomoci med prestavljanjem in je dobro to imeti v glavi in potem traja prestavljanje se dlje kot pri obicajnem kolesu)
Si preverjal kaj se dogaja z verigo pri tvoji obremenitvi? Si ze kaj menjal?
Hvala za vzpodbudne besede. Kje si bil prej..zdaj samo se reci da bafang ne pase na njega..bi bilo cudno ce biBosch motor na E-biku prav rad crkne...
Husquarna za 7000€ je ena pri mojem svaku v defektu..