ajme, bože mili. ampak, sem šla spet nazaj vse preiskat, če bo le komu v pomoč...
torej moje zahteve so bile: antracit črna, brez nekih stekel in vzorcev in neumnosti. 5m dolga dvižna sekcijska vrata in zraven osebni prehod 90cm, višina 225cm. vsakemu povedala in ni bilo treba dvakrat, da me ne zanima koliko so vrata izolativna in koliko dihtajo, ker je garaža na svoji stavbi zraven in nima nič skupnega s hišo, kjer bi me to dvoje lahko skrbelo.
CRAWFORD: SUPERIOR PLUS 42 model Style, motor Crawford magic 1000, sestava vrat - sendvič panel iz pocinkane pločevine, vmes poliuretanska pena, varovanje na pritisk, mehko zapiranje, 2 daljinca. in napaka CENA JE 2850€ (prej pozabila malo nižje pogledati in sem napisala ceno brez DDV)
RYTERNA: VON mi je kasneje dal še ponudbo za RYTERNA vrata - 2300€. vrata enaka kot zgoraj samo da je pene za 40mm, motor Sommer Duo Vision 800
NORMSTAHL: SUPERIOR+42, motor g60 tip magic 600, pripis da moramo pripraviti odprtino po njihovih željah - kake naj bi te bile ne vem, ker tako daleč nismo prišli
HORMANN: LPU40 L - VODORAVNI MOTIV SANDGRAIN, pogon supramatic E3 868-BS
MKL: paneli iz pocinkane pločevine, vmes 40mm poliuretanske pene, pogon lift- master, dva daljinca, fotocelica, mehko zapiranje, varovanje na pritisk
tole je prepis iz ponudb, kaj točno kaka oznaka motorja ali panelov pomeni, pa da ni napisano, bi morala poiskati na spletu, to pa lahko naredite tudi sami.