El Classico #1-2011/12

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
El Klasiko pač nikoli ni bil nič drugega kot eno sranje. Sicer se pa Realu lahko smeje glede na to da Barca pač letos nebo španski prvak...

Polno pik še na voljo, vsako leto je Real še vodil in ne....to ni ang. liga, kjer je manu pušil vse top tekme tisto leto pa so bili zadovoljni. V Realu šefi nikakor ne bi bli zadovolni, da odnesejo ligo, 2x pušijo pa še iz ostalih tekmovanj jih ven vrže barca. Vsaj enkrat morajo zmagat al v ligi, al nasledno sredo vrnit ipd...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ze pri Chelseaju in Interju sem imel obcutek, da je Mourinho overrated. Zdaj pa sploh.

Si upam stavit, da bi Benitez prej ugnal Barco, kot Mourinho. Rafa je mozganoid, ceprov ne igra nekega lepega fuzbala, Jose je pa motivator, pa ne bas nek taktik, vsaj zame.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Pač človek je z dvema kluboma osvojil ligo prvakov. Ni jih dosti takih. Če mu še z Realom letos rata potem pa bo sploh zapisan v zgodovino kot eden večjih trenerjev.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ampak v takšnih klubih ni problem biti trener...

Naj z Olimpijo osvoji ligo prvakov.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, drugorazredni klubi so vse to
smile-1.gif

Prevelika teža se daje na trenerja, v končni fazi se niti žoge ne dotakne.

I

Izbrisan uporabnik #488

http://24ur.com/sport/nogomet/rooney-pepeju-[censored].html

Citat:

"Kakšen [censored] je Pepe. Včasih gre ljudem resnično na živce,“ je na družbenem omrežju Twitter o nešportni potezi branilca madridskega Reala Pepeja zapisal napadalec Manchester Uniteda Wayne Rooney, ki ne odobrava početja Brazilca s portugalskim potnim listom. Omenjeni je namreč hodil proti glavnemu sodniku dvoboja in stopil na roko Lionelu Messiju, kamermani pa škandalozne poteze niso spregledali.

Z besedami 'kakšen butec' je Pepeja označil mladi zvezdnik Arsenala Jack Wilshere. Sicer pa se je simuliranja nogometašev na omenjenem dvoboju dotaknil branilec rdečih vragov Rio Ferdinand: "Če me vidite, da pritečem na igrišče po tem, ko me z zelenice odnesejo na nosilih, me lahko v naslednjem trenutku 'pokosite' z obema nogama.“

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja, drugorazredni klubi so vse to
smile-1.gif

Prevelika teža se daje na trenerja, v končni fazi se niti žoge ne dotakne.

Se vidi, da se s športom ukvarjaš samo skozi tv, pa še to bolj na daleč.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Do projekta Madrid je imel lepo statistiko, res je. Pri Madridu pa vztrajajo z napadalnim fuzbalom, Mourinho je bil pa vedno bolj obrambno naravnan.. Pa je, kar je
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Slučajno sem tudi nogomet treniral kar nekaj let in trener je bil zadnji, ki je prinesel uspeh.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pameten je.Pri fuzbalu je 1 gol lahko dovolj, to pa se zgodi v minuti... Zato je obramba tolko bolj pomembna , ker le večino časa braniš položaj.Pri basketu pa je povsem drugače, tam z obrambo nikam ne prideš. Res pa je, da bi morda lahko malo bolj prilagajal taktiko, ampak kdo sem jaz, da bom zaj tu pametn. Itak ne gledam fuzbala, razen evropska/svetovna prvenstva, tu pa tam el clasico in seveda končnico lige prvakov.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Slučajno sem tudi nogomet treniral kar nekaj let in trener je bil zadnji, ki je prinesel uspeh.

Ker je bil slab.

Se pa zdaj končno slučajno vidi od kod tvoja povezava s Cimetom.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Meni se zdi mou top izbira za Real in tud, da ma edin z njem na klopi ta generacija možnost nabit barco. Sicer bi bla pa zdaj ena zmaga že bolj kot ne lastovka.
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Koliko je pameten ne vem. Vem, da je bil Benitez bolan na taktiko, na iskanje lukenj, na vse mozne statistike, detajle.. kar so mu skavti vse povedal ni bilo dovolj, je se tekme gledal in gledal in pol najedal igralcem. V CL mu je to prineslo marsikaj, konec koncev pa je tudi BBVA osvojil..

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Ja, a niso včasih govoril Realovci, važno , da smo lepi.Realno gledano mi je bila tekma super všeč, napovedal sem pravilni rezultat, kar mi je še bolj všeč, najbolj všeč bi mi pa bilo, če bi lahko dobil Pepeja v ring, da mu pokažem, kako boli, če ti nekdo nesramno in namerno stopi na roko. Upam, da FIFA tega ne bo spregledala in , da bo kaznovan.Se razume, da so namerni prekrški, ker drugače pač ne gre,Pepejev način je pa že kriminal.Ronaldo se je nekaj trudil, Messi je bil rahlo zadržan, do pravega trenutka, kjer je zopet pokazal, da ga je resnično sam bog poslal igrat nogomet. Sicer rad vidim zmage Barce, ampak, kaj bodo v primeru izgube Messija, Inieste in Puyola?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Ja, a niso včasih govoril Realovci, važno , da smo lepi.Realno gledano mi je bila tekma super všeč, napovedal sem pravilni rezultat, kar mi je še bolj všeč, najbolj všeč bi mi pa bilo, če bi lahko dobil Pepeja v ring, da mu pokažem, kako boli, če ti nekdo nesramno in namerno stopi na roko. Upam, da FIFA tega ne bo spregledala in , da bo kaznovan.Se razume, da so namerni prekrški, ker drugače pač ne gre,Pepejev način je pa že kriminal.Ronaldo se je nekaj trudil, Messi je bil rahlo zadržan, do pravega trenutka, kjer je zopet pokazal, da ga je resnično sam bog poslal igrat nogomet. Sicer rad vidim zmage Barce, ampak, kaj bodo v primeru izgube Messija, Inieste in Puyola?

Kaka FIFA?
rolleyes-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Za Puyola ni nadomestka....tekme ni izgubil že več let, verjetno tudi zato včer rekel ajt u piz**** bom pa js dal gol pol pa še abi enga.
hysterical-1.gif

Zadnji poraz Puyola je bil proti interju v milanu, dva gola iz offsajda pomagata ja.
tongue-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
.html]http://24ur.com/sport/nogomet/rooney-pepeju-[censored].html

Citat:

"Kakšen [censored] je Pepe. Včasih gre ljudem resnično na živce,“ je na družbenem omrežju Twitter o nešportni potezi branilca madridskega Reala Pepeja zapisal napadalec Manchester Uniteda Wayne Rooney, ki ne odobrava početja Brazilca s portugalskim potnim listom. Omenjeni je namreč hodil proti glavnemu sodniku dvoboja in stopil na roko Lionelu Messiju, kamermani pa škandalozne poteze niso spregledali.

Z besedami 'kakšen butec' je Pepeja označil mladi zvezdnik Arsenala Jack Wilshere. Sicer pa se je simuliranja nogometašev na omenjenem dvoboju dotaknil branilec rdečih vragov Rio Ferdinand: "Če me vidite, da pritečem na igrišče po tem, ko me z zelenice odnesejo na nosilih, me lahko v naslednjem trenutku 'pokosite' z obema nogama.“
Res idiotska poteza Pepeja, ampak da se Rooney v tem primeru oglaša, je pa še bolj idiotsko...