Jernej, kako pa kaj razni Nekrepi? Sram te je lahko da v svojem sovraštvu do krščanske vere tako pišeš, no ja pri takih se ve kam spadajo, ko vas musliji dobijo takrat se bojte kajti za muslije ste ateisti večje zlo kolt Kristjani!
Si morda kdaj pomislil, da je tudi vera simbolizem in imaš z njim probleme ti, ne jaz?Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Simbolizem ni ravno tvoja vrlina, kaj?
Prepogosto (in na preveč odgovornih mestih) je to celo res!Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Faks se da tudi kupiti.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Jernej, kako pa kaj razni Nekrepi? Sram te je lahko da v svojem sovraštvu do krščanske vere tako pišeš, no ja pri takih se ve kam spadajo, ko vas musliji dobijo takrat se bojte kajti za muslije ste ateisti večje zlo kolt Kristjani!
Bravo, Maja! Hvala.Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Možakarji mal ste zašli (spet).
Ravno zaradi tega zadeva ni tako nedolžna, kot se zdi in bi bilo dobro izvedeti, na kaj je treba biti pozoren, da se to res ne ponovi pri nas.Citat:
glede na razmere na severu se sprašujem, če se ne bo en dan v Lj en norc zbudu z istimi željami.
Citat:
KSZ
Možakarji mal ste zašli (spet). Ej a ni vseen a je ta model pripadnik alkaide al pa RKC? Meni ni jasno, da se je model zjutri zbudu in si reku, hej a ne bi bilo dons zabavno eno bombo podstavt pa ene 100 mulčkov na drug svet spravit. Mislim, če bi alter doktor raje napisal simptome, ki vodijo do takih jutranjih odločitev, bi bil večji prispevek k tej temi kot če se preganja s celim alterjem kdo ma dr in kdo ne.![]()
Howk
majč
P.S. Mene je dobesedno model šokiru, glede na razmere na severu se sprašujem, če se ne bo en dan v Lj en norc zbudu z istimi željami.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi: Problem je kako ga prepoznati
Citat:
Verjetno to lahko podkrepiš s kakšnim linkom? Kdaj in kje sem pljuval po ateistih? Kdaj in kje sem pljuval po pripadnikih drugih ver? Daj en link, kjer po tvojem mnenju izražam podcenjujoč odnos.
Citat:
Tega nikjer ne trdim. Ti trdiš, da "napadam drugačna stalčišča" pa tega ne moreš dokazati.
Citat:
In kje ti jaz kaj pridigam? Kje in kdaj sem te kakorkoli žele spreobrniti? Imaš vso pravico do svojega odnosa do Jezusa, Boga itd. Tiga ti ne oporekam, niti se iz tega ne norčujem. Ti si tisti, ki se norčuješ iz moje vere, kar je navsezadnje zopet tvoja pravica. Zadeva pa nastane problematična, ko začneš trditi, da verniki nismo zdravorazumske osebe, da ne moremo biti relevantni sogovorniki in nam vnaprej jemlješ pravico do lastnega stališča.
Sedaj namesto "verniki" vstavi "homoseksualci", "Judje", "čifurji", "osebe z joškami v avatarju" in morda boš spoznal skrajnost in nestrpnost tovrstnih stališč.
Kljub tvojemu odnosu do verujočih ni nobenega razloga, da bi moral kdorkoli od verujočih biti soodgovoren za ravnanje včerajšnjega morilca samo zato, ker se je morilec oklical za vernika. Kaj pa igralci WOW-a, ali so oni tusi sokrivi?
na to vprasanje sem odgovoril uporabniku Triku, preberi si.Citat:
No, potem pa prosim na plano s povezavami med krščanstvom in včerajšnjo morijo.
Citat:
To samo kaže, da govoriš o stvareh, ki jih popolnoma nič ne poznaš. Ne vsi vernike, ne kristjani, ne katoličani nismo monoliten blok, ki pustimo drugim, da misli namesto nas. Tvoji predsodki do verujočih so sicer lahko taki, vendar temu niti slučajno ni tako.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Foto in video: Napadalec vsaj 45 minut streljal vsakih deset sekund
http://www.rtvslo.si/svet/foto-in-video-napadalec-vsaj-45-minut-streljal-vsakih-deset-sekund/262562
Torej 270 nabojev. Koliko ima M16 šaržer? 30?
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Če te prav razumem - če bi npr. nekdo na osebnem FB profilu objavljal reciva temu nenavadne zadeve, bi bila zadeva z vidika preventive pokrita?
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
In že spet je treba ubogim na duhu pojasnjevati, da ta uboga ovčica skoraj zagotovo ni pripadnica rimokatoliške cerkve.![]()
MOssero tip se je rodil v družino v protestantski veri in nato prešel v katoliško, ker se mu je zdela protestantska cerkev preveč liberalna. Tko da nehi že težit da ne vemo da je bil katolik ok? Ker dejstvo je da je bil katolik in rasist. IN nehite si bruke delat. Najprej obtožit muslimane za brezveze potem pa hitr trdit da on ni katolik. Vedno znova se zmotite.
Če je to res, se posipam s pepelom. Tega še nikjer nisem zasledil, povsod je pisalo, da je kristjan, kar lahko pomeni karkoli.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Vprašaj Stresa, tudi on uporablja ta izraz. Gre pa seveda za militantnega, radikalnega katolika, kristjana.
Kar splošen izraz za takšnega verskega nestrpneža. Saj vidiš da je izpeljanka iz talibana, to pa menda veš...