Eksplozija v Crans- Montani

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.743
7.844
113
Mali zeleni so mišljeni hipotetično. Pirotrhnika pa se sicer uporablja tudi ob drugih priložnostih skozi vso leto. Zakaj se nam to tako dopade, ne vem.
Me pa čudi tudi postavitev teh protihrupnih pen na stropu. Da je to tako izvedeno nekje v Srbiji se nebi čudil. Ampak v Švici?? Že če bi bile montirane knauf mavčne plošče, se to nebi zgodilo. Kakor tudi, če bi se že moralo užgat, bi knauf močno zmanjšal dotok zraka in intenziteto širjenja ognja. Koneckoncev bi lahko neumen pijanček frcnil cigaretni ogorek v zrak, in bi se lahko zgodila podobna zgodba.

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.797
13.140
113
Krejzi... Me zanima kdo so lastniki.. deluje Balkan scena gleda na promocijski video. Don perignon.... In podobne fore.

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.757
1.721
113
Glede na to, da je to kao promocijski video, in da so že na tem te ognjene fontane/baklje, je tak požar bil samo stvar časa. Tiktakajoča bomba.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.560
18.106
113
Meni se že dolgo poraja vprašanje, kaj tako vneto (no pun intended) praznujemo? Kaj praznujemo?
Dokončan obrat Zemlje okoli Sonca, novo koledarsko leto, nove priložnosti za nove zajebe ali nove zmage, tako osebne kot poslovne narave, itd., itd..
Meni osebno je drugagače to bolj smiselno praznovati to kot pa praznovanje v spomin na rojstvo Jezusa na kar se fokusira praznovanje Božiča. Če bi vsaj praznovali nekaj realnega kot je zimski solsticij še ne rečem tako pa... :p

Čemu silna pirotehnika in ognjemeti?
Stara navada - železna srajca. Mamo mi to. :cheer:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.679
1.534
113
Ce nebi bilo posneto nebi verjel...
Veselijo se da zadeva gori, snemajo in cagajo dalje...

shift

Guru
20. jul 2007
10.313
2.881
113
za šankom
A to je nek novi šport, da ko zagori, ostaneš notri in snemaš in kričiš od veselja zraven, da pol po 5 min dojameš, da ni simulacija in začnejo vsi naenkrat ven laufat?