Citat:
Uporabnik smt pravi:
kako vezo ma zdaj to z pošiljanjem v slo? če želiš pametovati pojdi v parlament kotiček.
Hehe, Ebay vedno bolj postaja Bolha. Ti povem, kako ti prodajalec ne pošlje in ne moreš nič?Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:Skratka ni to bolha kjer je vse po domače, plačaj (upam da preko paypala) ker dejansko moraš, naveži stik s prodajalcem če ti stvari ne pošlje, če se zatakne vloži pritožbo. Če jo ne boš ti bo pa prodajalec zatežil, ti dal negativno oceno in naslednjič sploh ne boš mogel kupovati!![]()
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
pa ebay je tako ugoden.... v več temah sem prebral, da se na ebayu vse kupuje ceneje in predvsem boljše kot pri nas.
pa še bolj "fensiiii" je kot če greš do enga NN obrtnika v Sloveniji, ki ti izda račun, plača davek in z tem preživlja svojo družino. še hujša težava nastane ko mu ostane kaj viška in si požrešnež privošči par dni smučanja ali oddiha na morju.
sorry na sarkazmu. ne morem a da se vsakič znova smejim neumnostim folka ki kupuje preko ebaya.
moja izkušnja:
-mojstr...za kolk mi zamenjate ekranček na ajfonu štirki? imam že svojega.
-ok prinesite. 10€ pa je zadeva v 15ih minutah porihtana.
prinese mi aparat in škatlico z LCDjem. razkopljem hebeni ajvar ki je imel počen TS
odprem škatlo v kateri je bil TS....
-kje je ostanek?
-ja! to so mi poslali.
-kje ste to kupili?
-na ebayu. sam 20€ je bil...
Vsak, ki je ajvarja 4 šravfal ve, da je menjava TS ali LCD posamezno misija nemogoče...
ampak kaj če ti prodajalec še orodje in navodila pošlje.
joooooooj
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
pa ebay je tako ugoden.... v več temah sem prebral, da se na ebayu vse kupuje ceneje in predvsem boljše kot pri nas.
pa še bolj "fensiiii" je kot če greš do enga NN obrtnika v Sloveniji, ki ti izda račun, plača davek in z tem preživlja svojo družino. še hujša težava nastane ko mu ostane kaj viška in si požrešnež privošči par dni smučanja ali oddiha na morju.
sorry na sarkazmu. ne morem a da se vsakič znova smejim neumnostim folka ki kupuje preko ebaya.
moja izkušnja:
-mojstr...za kolk mi zamenjate ekranček na ajfonu štirki? imam že svojega.
-ok prinesite. 10€ pa je zadeva v 15ih minutah porihtana.
prinese mi aparat in škatlico z LCDjem. razkopljem hebeni ajvar ki je imel počen TS
odprem škatlo v kateri je bil TS....
-kje je ostanek?
-ja! to so mi poslali.
-kje ste to kupili?
-na ebayu. sam 20€ je bil...
Vsak, ki je ajvarja 4 šravfal ve, da je menjava TS ali LCD posamezno misija nemogoče...
ampak kaj če ti prodajalec še orodje in navodila pošlje.
joooooooj
Tocno tak...je ugoden in nakupi se se kako splacajo. Ce se 1x najebem pri slabih 100 nakupih, kjer sem prisparal goro denarja, lahko samo recem hukers, sou mast gou![]()
Mislis da prodajalci na ebayu ne izstavljajo racunov, placujejo davkov, zaposlenih in s tem prezivljajo svoje druzine? Papak pa ki ti zivis?
Ti se nam lepo dalje rezi, jaz pa se bom tebi, ko placujes v slo duple cene. Deal?