e72 problem

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
sej smo te spraševali pa nis hotu nč povedat, pol se mormo it pa detektive pa raziskovat kaj je pa kaj ni
wink-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ni me blo nč na forumu .Sem imel delo .Veš da bi drugače napisal .
cool-1.gif
Samo umes sem malo pogledal na brzino . Full je novih gsm-jev od nokie pa full FW novih

Nazadnje urejeno:

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
kako bi lahko s symbianom (e72 nokia) testiral hitrost delovanja interneta na določenih lokacijah? nikjer ne najdem nobenega programa, kot je recimo speed test za iphona/android telefone..

a to sploh obstaja kaj takega za symbian?

Tomo

Pripravnik
5. sep 2007
70
0
6
Obišči stran
+ z novim firmware je možno hitrejše pisanje SMS, ker več ne spušča črk ob hitrem pisanju. Razen če sosednji črki pritisneš eno za drugo, potem jih spusti. Končno so to popravili.
smile-1.gif

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Imam težavo z Joiku Spotom. Enostavno mi izpiše error, cannot start joikuspot. Probal ugasnit in prižgat telefon, ne pomaga nič. nikjer ne najdem kakšnih nastavitev ali česa podobnega. Formatiral telefona ravno nebi rad. Se da joikuspot nekako reinštalirat? Glede na to da pride zraven brezplačno?

Ravnotako mi ne deluej OVI store. Cannot connect to server, ne vzpostavi nobene povezave, če pa ročno vzpostavim WLAN in/ali 3G povezavo pa tudi ne dela. Imam občutek da se je to začelo po uporabi TELE2 kartice in njihovih nastavitev v CRO.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Zadevo z joikuspotom sem rešil tako, da sem se po wifiju povezal na ovi store in tam ugotovil, da me čaka darilo:) brezplačen upgrade na novo verzijo joikuspota premium.

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
A se da kje nastavit, da mi nebi ob prvi nastavitvi mejla nalagal celega inboxa ampak samo nove mejle (recimo od danes naprej)??? Ker nastavil sem si gmail in mi ob povezavi začnenalagat mejle iz leta 2006, se pravi prve mejle v mojem inboxu...

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
Citat:
Uporabnik Strijc pravi:
A se da kje nastavit, da mi nebi ob prvi nastavitvi mejla nalagal celega inboxa ampak samo nove mejle (recimo od danes naprej)??? Ker nastavil sem si gmail in mi ob povezavi začnenalagat mejle iz leta 2006, se pravi prve mejle v mojem inboxu...

To nastaviš v gmail nastavitvah (https://mail.google.com). Pod settings>Forwarding and POP/IMAP označi Enable POP for mail that arrives from now on.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
I need help
smile-1.gif

Torej Nokia E72 (zlat telefon btw), namescen imam zadnji FW gor, iz Trgovine sem si nalozil aplikacijo youtube. Sedaj pa je problem ta, da ko imam EDGE ali 3G povezavo in kar koli iscem na youtubu, mi napise: Zelo rezults!

Ko se pa povezem na WLAN omrezje pa mi youtube najde vse
smile-1.gif

Ocitno lahko samo z Wlanom uporabljam youtube???

To se mi dogaja ze od nakupa telefona, z prvotno razlicico FWja, potem drugo nadgradnjo, tretjo... Vedno isto.

Obstaja kaksna resitev, da bi prek 3G omrezja uporabljal youtube??

Hvala.

august2011

Zelenc'
31. avg 2011
2
0
1
Zdravo
Imam problem pri nastavitvah maila. Ko si nastavim e pošto mi avtomatsko povezuje preko simobilovega interneta. Mi lahko poveste kje lahko nastavim, da me v mailu vedno vpraša preko česa se želim povezati. To sicer imam nastavljeno pri "iskanju v spletu", pri e-pošti pa teh nastavitev ne najdem.
confused-1.gif

Trenutno imam nastavljeno samo to, da se mi vedno povezuje pri si.interneta, želi pa da pred povezavo vidi ali so dostopni wlani. Hvala

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik august2011 pravi:
Zdravo
Imam problem pri nastavitvah maila. Ko si nastavim e pošto mi avtomatsko povezuje preko simobilovega interneta. Mi lahko poveste kje lahko nastavim, da me v mailu vedno vpraša preko česa se želim povezati. To sicer imam nastavljeno pri "iskanju v spletu", pri e-pošti pa teh nastavitev ne najdem.
confused-1.gif

Trenutno imam nastavljeno samo to, da se mi vedno povezuje pri si.interneta, želi pa da pred povezavo vidi ali so dostopni wlani. Hvala

Če me spomin ne vara, to najlažje narediš s Psiloc connectom, al nekaj takega. Poglej pod aplikacije, če ga ni si ga lahko brezplačno naložiš iz OVI stora.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Nov FW v073.001 so začeli z product codami 05999Z3: GERMAN-LXB QW AMETHYST
0586718: GERMAN-LXB QW BLACK
0586721: GERMAN-LXB QW BROWN
0584251: GERMAN-LXB QW GREY
0586725: GERMAN-LXB QW WHITE

august2011

Zelenc'
31. avg 2011
2
0
1
Vem da se da to naštimat tudi na telefonu brez dodatnih aplikacij. (To sem namreč že imela nastavljeno
cool-1.gif
)